Nakon što su posvojili 4 brata i sestre, roditelje su iznenadile dvije vijesti

Kada su se Maxine i Jake Young iz Readinga u Pennsylvaniji vjenčali, složili su se da žele najmanje petero djece. Zato su posvojili 4 brata i sestre.

Postojao je samo jedan problem: Maxinein sindrom policističnih jajnika može otežati trudnoću bez medicinske intervencije. Nakon što su ih svi podržali, odlučili su postati posvojitelji za slučaj da im biološko roditeljstvo ne uspije.

Ispostavilo se da se ne moraju brinuti!

Dok su dobivali certifikat za udomiteljstvo, Maxine je otkrila da je trudna. Nosila je njihovog biološkog sina Henryja kada su udomili braću Aidena, Parkera i Connora u svoj dom. Vijest je bila nevjerojatno uzbudljiva za par, budući da su pokušavali dobiti dijete putem IVF-a  (in vitro oplodnje) i pretrpjeli su dva spontana pobačaja prije nego što su začeli Henryja.

“Nije prošlo ni mjesec dana kada smo dobili poziv da imaju sestru i da nju možemo udomiti”, rekla je Maxine. “Željela sam ih sve držati na okupu. Toliko su toga već prošli.”

Ispostavilo se da se ne moraju brinuti!
Snimka zaslona: Instagram/@maxinelee_y

Youngovi imaju odličan odnos s biološkim djedovima i bakama svoje djece, koji su bili u sudnici na dan kada su posvojeni.

“Stvarno smo bliski s njima”, rekla je Maxine. “To je jako važna veza. Moći će postavljati pitanja na koja mi možda nemamo odgovor. Tako smo zahvalni što imaju tu biološku vezu.”

Činilo se da je sve sjelo na svoje mjesto za obitelj, obitelj je imala jedno svoje i četvero udomljene djece, no nakon dvije godine uslijedilo je ogromno iznenađenje.

Maxine je doznala da je trudna!

Za Henryjevo začeće su koristili tretmane za neplodnost i nisu mislili da bi mogla zatrudnjeti prirodnim putem.

“Čovječe, nisam bila u pravu!”, uzviknula je.

Rodila je još četiri bebe: Thea, Silasa, Becka i Ceciliju. To znači da danas imaju devetero djece!

Maxine je doznala da je trudna!

Iako je Maxine rekla da je njihovo kućanstvo kaotično, svi napreduju.

“Zapravo je puno lakše nego što sam mislila da će biti. Pomaže što su starija djeca ludo zaljubljena u svoju malu braću i sestre!”, dodala je Maxine. “Život je prilično lijep.”

Dobro je da Maxine i Jake imaju dovoljno ljubavi za druženje! Želimo im sve najbolje dok provode predivno pune godine koje su pred njima!

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare