Nakon susreta s Isusom transvestit se transformirao natrag u svoje pravo stanje

Ovo je Antoine Bou Ezz. Nekada je bio transvestit koji je provodio svoj život u najdubljoj jami i zlu. Odrastao je uz maltretiranje i diskriminaciju kao homoseksualac.

Bio je usamljen i patio je duboko u sebi čitav svoj život, i nije bio u mogućnosti živjeti normalnim životom poput ostale djece. Antoine je tražio svoj identitet u mnogim stvarima, a ipak ga nije mogao naći.

Imao je sve što je poželio – podvrgavao se kozmetičkim operacijama, pustio dugu kosu, ostvario svoje snove, postao slavan, bogat i opsjednut savršenstvom, a ipak je i dalje bio prazan.

Mogao je osjetiti prazninu u svom srcu bez obzira na postignuća i uspjehe koje je doživio uz životna zadovoljstva, osobito kada je postao uspješan u svijetu mode.

Uživao je u životu, bio slavan i tražio zadovoljstvo u svijetu. Mislio je da će biti sretan, ali samo se osjećao sve gore znajući da živi mučnim životom.

Antoine je tražio ljubav koja je nedostajala usred svega što se događalo u njegovom životu, a što ga je svaki puta samo slomilo. Znao je da nije sretan i znao je da nije ispravno ono što radi.

Sve dok mu jednog dana prijateljica nije podijelila Radosnu vijest i rekla mu o Isusu Kristu koji može odnijeti svu njegovu tugu i koji jedini može izbrisati sve njegove grijehe.

Bog je dodirnuo Antoine, koji je shvatio da je sve te godine zajedno sa Sotonom živio u borbi protiv Božje volje. Kaže kako se sve nalazi u Božjoj nepromjenjivoj Riječi: „Muško i žensko stvori ih; i blagoslovi ih, i u dan kad bijahu stvoreni nazva ih imenom njihovim — čovjek“ (Postanak 5,2). Zatim je u sebi osjetio tu glad da sazna više o Bogu u Svetom pismu, te pronašao istinu:

„Odgovori mu Isus i reče: Zaista, zaista, kažem ti, ako se tko ne rodi nanovo, ne može vidjeti kraljevstva Božjega“ (Ivan 3,3).

Antoine je znao da se mora nanovo roditi. Nanovo se roditi znači da treba dozvoliti Bogu da obnovi njegovo srce i ponovno ga stvori: „Zato, ako je tko u Kristu, novi je stvor; staro prođe, gle, nasta novo sve!“ (2. Korinćanima 5,17).

Tražio je oproštenje za sve svoje grijehe i prijestupe, te da ga Bog promijeni u čovjeka kakvog ga je stvorio da bude.

Od tog dana, njegov se svijet okrenuo naglavačke. Bog mu je podario natrag njegovu muškost. Pronašao je istinski mir u svom umu i duši, i čistu radost u Gospodinu. Njegovi su dani sada bili ispunjeni odmorom.

Bog je izvukao Antoine iz jame propasti onog trenutka kada se ponizio pred Bogom. Antoine nikada nije mislio da postoji takav mir, radost i zadovoljstvo koje samo Bog može dati. Svijet i njegovi užici ga nikad nisu zadovoljili bez obzira koliko se činilo da je uspješan u svijetu.

To jasno ukazuje da samo Bog može zadovoljiti svu prazninu i čežnju u našim srcima, odgovoriti na sva pitanja na koja nitko ne može odgovoriti i dati svu ljubav koju svi tražimo.

Jer sve je od njega i po njemu i za njega. Njemu slava uvijeke! Amen“ (Rimljanima 11,36).

Ja sam Alfa i Omega, početak i svršetak, Prvi i Posljednji“ (Otkrivenje 22,13)