Napisala je molbu da joj sin treba bubreg, iznenadila ju je reakcija jedne žene

Ova se kršćanska obitelj pokorno molila za čudo – i dobila ga je. 

Majka je na Internetu napisala molbu kako njezin sin treba bubreg. Iznenadila ju je reakcija jedne 36-godišnje žene. 

Internet nam je omogućio da se lakše povežemo s ljudima diljem svijeta. 

Kada je Mandy Perry iz Kalifornije bila trudna sa svojim sinom, liječnici su otkrili da beba ima probleme s bubrezima. Majka je prošla nekoliko operacija dok je njezin sin Kaleb još bio u utrobi, no kada se rodio ostala je šokirana činjenicom da Kaleb ima dodatnih problema.

Njegov mladi život je bio obilježen bolešću

Imao je rijetku bolest zbog koje mu je mjehur bio proširen te je imao problema s gornjim mokraćnim putevima, uključujući bubrege. Zbog toga je njegov mladi život bio obilježen bolešću. 

Neprestano je bio u bolnici, te je doživio više pregleda i zahvata nego što je normalno za jedno maleno dijete. No, kroz sve to su njegovi roditelji ostali mirni, a Kalebov šarm i humor je svima otvorio srce za njega. 

Foto: Facebook

„Unatoč svemu što je prolazio, unatoč bolnicama i operacijama… Nikada nije prestao biti radostan“, rekla je Mandy, „On ne dopušta da ga išta rastuži. On očito voli život“. 

VIDI OVO: 10 simptoma da vam bubrezi ne rade dobro

Bubrezi su mu počeli otkazivati

Kada je Kaleb imao 2 godine bubrezi su mu počeli otkazivati. Neprestano je išao na dijalize te je njegova majka odlučila podijeliti njegovu priču na Facebook stranici „A Miracle for Kaleb“ (hrv. Čudo za Kaleba).

„Kaleb treba bubreg“, napisala je, „Hoćete li razmotriti postati njegov heroj?“. Ova se kršćanska obitelj pokorno molila za čudo – i dobila ga je. 

Njihovo čudo je imalo ime

Njihovo čudo imalo je ime – Susie LeRoy, 36-godišnja majka troje djece. Ona je pročitala Kalebovu priču na Facebooku te je odmah osjetila potrebu da mu pomogne. 

Otišla je u bolnicu na testiranje te je otkriveno da se savršeno poklapa! Poslala je Mandy poruku i čekala razvoj situacije. 

Kada je Mandy vidjela njezinu poruku, nije mogla vjerovati. 

Foto: Facebook

„Rekla je da misli da se dobro poklapa s njim. Bila sam šokirana, nisam mogla vjerovati što čitam“, rekla je Mandy. 

Susie je kasnije otkrila da ju je njezin svjetonazor ponukao da pomogne. Rekla je: „Bila je to prilika da pomognem drugoj mami i da djelujem po svojoj vjeri. Povezivanje s Mandy koja ima djecu slične dobi kao ja… To su jednako lako mogla biti moja djeca… Ako imam nešto što može spasiti život njihovog sina, zašto da im to onda ne poklonim?“ 

VIDI OVO: Ako su vam bubrezi u opasnosti, tijelo će vam dati ovih 12 znakova

Zbog reakcije nesebične žene dječak je dobio priliku za dug i sretan život

U svibnju 2019. započela je operacija koja je bila potpun uspjeh. Kaleb je bio u odličnom stanju. 

Foto: Facebook

Mandy je napisala dodatnu objavu u srpnju 2020. U njoj stoji: „Želim vam svima javiti kako je Kalebu. Jako mu je dobro! Pun je života, pun energije, jako dobro jede. Sretan je i zdrav! Raste kao lud! Ne mogu vjerovati koliko je moja beba narasla.“ 

Riječ „nesebičnost“ nije bi blizu onome što je Susie učinila za Kaleba. Zbog nje je ovaj dječak dobio priliku za dug i sretan život. 

NAJNOVIJE!