NaslovnicaŽivotNe mogu vjerovati svome mužu

Ne mogu vjerovati svome mužu

Ponekad, ne mogu vjerovati svome mužu! Evo me, u 52. tjednu trudnoće, ili se samo tako osjećam, a on se nije ni malo promijenio.

Ovo sam se jutro jako rano probudila. Bilo je još mračno vani, a kuća je bila potpuno tiha. Dok sam tamo ležala i gledala u strop, nesanica od posljednjeg tjedna moje trudnoća mi je zavrtjela glavom.

Pomislila sam na svog muža koji je spavao u susjednoj sobi. Pomislila sam na poruku koju mi je poslao prije nego sam otišla u krevet večer prije. Unatoč tome što smo bili odvojeni samo jednim zidom, on mi je poslao poruku na mobitel.

Ponekad, ne mogu vjerovati svome mužu!

Evo me, u 52. tjednu trudnoće, ili se samo tako osjećam, a on se nije ni malo promijenio. Ja sam u stanju kada se osjećam kao kit.

Osjećam se natečeno, umorno i kao da se moj nos udvostručio. Osjećam svrbež, neugodu, a ponekad se osjećam i ružno. Osjećam se rastegnuto, napuhano i neprivlačno. No to je jednostavno tako.

VIDI OVO: Muževi i žene, nikada (baš nikada) nemojte ovo donositi u krevet

No nekako, uslijed osjećaja manje vrijednosti i gubitka samopoštovanja, pogledam u svog muža i vidim kako mi se smješka i ne mogu mu vjerovati. On zuri u mene.

Smješka mi se. Još sam mu uvijek prelijepa. Unatoč debljini i nateknutim zglobovima, još sam mu privlačna i slatka. Ne mogu mu vjerovati.

Kada sam pročitala poruku koju mi je poslao ranije te večeri, moje srce je zaplesalo. Osjetila sam kako kuca kao kada smo imali samo 19 godina i kada mi je šaptao u uho.

Ne mogu mu vjerovati

Želim da znaš da te volim više od ičega na ovome svijetu, pisalo je u poruci.

Iako smo se vidjeli prije samo nekoliko minuta, a on je bio u sobi pokraj moje, osjećao je potrebu da mi kaže da sam voljena, da me ljubi i cijeni.

Znala sam da nije mogao samo doći u sobu i to mi reći jer je naše drugo dijete spavalo na njemu nakon što ga je jedva primirio. Činilo se da je naša djevojčica bila prehlađena, ali se on za sve pobrinuo dok sam se ja kupala.

Ne mogu mu vjerovati. On radi. On jako naporno radi kako bi nas financijski uzdržavao. Tada dođe kući umoran kao pas i još malo radi. Pomaže mi s djecom. Pokušava mi olakšati teret, kultivirati našu vezu i u procesu mi pokazati da sam mu još lijepa i privlačna.

Ne mogu mu vjerovati.

Ne mogu vjerovati da postoji tako nesebičan muškarac, a stoji preda mnom. On spava na trosjedu s prehlađenim djetetom, a u isto vrijeme uspijeva dati do znanja svojoj supruzi da ju voli. Svaki dan to čini.

VIDI OVO: Zaslužuje li nevjerni muž ženinu ljubav i oprost?

Ne mogu mu vjerovati. Ne mogu vjerovati da uvijek stavlja druge ljude ispred sebe, ali to čini. Svaki dan to čini. Držim ga za ruku i ne želim ga pustiti iz zagrljaja prije spavanja, kada me poljubi i kada dotakne moj trbuh svojom toplom rukom.

Ne mogu vjerovati svome suprugu. Ne mogu vjerovati da me je Bog blagoslovio tako divnim partnerom s kojim stvaram obitelj i uživam u životu, ali jeste. Dao mi je dar supruga i iako ne mogu vjerovati da nešto takvo zaslužujem, odbijam to ne primijetiti.

Odbijam ne biti iznenađena, zahvalna i sretna s osobom s kojom dijelim život. Ne mogu vjerovati svome mužu, ali ga neopisivo cijenim. Ne mogu vjerovati da me voli koliko me voli, ali, volim i ja njega.

Autorica: Brie Gowen; Prijevod: Ida U.; Izvor: Faithit.com