Neobični ples sa svadbe je osvojio internet: Mladenci su učinili nešto uistinu posebno

Neobični ples sa svadbe je osvojio goste i cijeli internet! Mladenci i drugi uzvanici su pretvorili svadbu u nešto uistinu posebno!

Kad Bog spoji dvoje ljudi, to je proslava početka novog života kada dvoje postaju jedno. To znači da postoji vjenčanje iz snova i prijem za proslavu ove nove blagoslovljene zajednice koji obično uključuje ples.

Sada su vjenčanja poznata po plesu majka-sin ili plesu tata-kćer, no vilica će vam pasti kad budete svjedočili kako svi gosti u svatovima izvode epski irski ples.

Irski ples sa svadbe osvojio je internet

Ne dopustite da vas ovo vjenčanje zavara! Oni su doista profesionalci. Nekoliko, ako ne i svi, svatovi plešu u sklopu Fusion Fightersa iz Irske. Plesači su počeli sa snom da održe tradiciju Iraca.

Oni su strastvena skupina i vole miješati ovaj jedinstveni stil s modernim plesom. Rezultat tjera svakoga u njihovoj prisutnosti da poželi tapkati, skakati i plesati zajedno s njima. Ni svatovi nisu bili iznimka.

VIDI OVO: Pjesme za prvi ples 2022.: Najljepše domaće i strane pjesme na jednom mjestu

Mlada, njezin mladoženja i svi svatovi plešu i cijela publika ih bodri. Svi nisu mogli a da ne izvade svoje telefone kako bi snimili video ili dva ovog epskog trenutka! Od tada je postao viralan, a video je nazvan “Lord of the Dance Wedding”. I to s pravom.

Čarobna večer

Bila je to čarobna večer koja će zauvijek ostati urezana u srca svih koji su prisustvovali! Svi želimo znati kako je mladenka uspjela tako visoko podići noge u svojoj lijepoj, pripijenoj vjenčanici! Samo ta činjenica je nevjerojatna!

Ova ekipa nas podsjeća na to kako nam Bog daje darove, talente i snove. Ima velike planove za svako Svoje dijete, baš kao i ova strastvena ekipa plesača. Kad Bog stavi san u vaše srce – iskoračite s vjerom i vjerujte Mu.

NAJNOVIJE!