Ima li nešto od čega mislite odustati? Bog želi da ovo znate
Foto: Pixabay

Ima li nešto od čega mislite odustati? Možda je to vaš brak. Čini se kao da je mrtav i da nigdje ne ide. Možda je to vaša karijera.

Biblija govori: „Neka nam ne dozlogrdi činiti dobro: ako ne sustanemo, u svoje ćemo vrijeme žeti!“ (Galaćanima 6,9).

Ima li nešto od čega mislite odustati? Možda je to vaš brak. Čini se kao da je mrtav i da nigdje ne ide. Možda je to vaša karijera. Pokušavali ste iznova i iznova napraviti nekakvu razliku, ali se ništa ne događa. Možda osjećate kao da želite odustati od sna ili cilja – ili pak samih sebe.

Ovo je važno znati …

Tisuće godina prije nego ste vi rođeni, Bog je znao da ćete ovo danas čitati tako da mi je Bog mogao namijeniti da vam ovo kažem kao prijatelj: Nemojte odustati.

Ovaj se tunel sada čini jako mračnim, ali uvijek postoji svijetlo na kraju. Možda je iza ugla! Bog vas poznaje, voli vas – i imate svrhu koju vam je Bog namijenio kako biste ju ispunili.

VIDI OVO: Ako ste pod pritiskom da želite odustati, nemojte! Bog tada čini nešto predivno u vama!

Nemojte misliti da ono što radite nije vrijedno. Nemojte odustati od toga da učinite pravu stvar. Nemojte misliti da bi ikome bilo bolje bez vas. To su laži koje dolaze iz usta samog vraga. Zapamtite što je Bog rekao o vama. Zapamtite da vas On želi blagosloviti.

Nemojte odustati. Pogledajte prema Bogu. Pronađite duhovnu obitelj – crkvu i maleni skupinu – kako bi vam pomogli u teškim vremenima. Promišljajte o Božjoj riječi za ohrabrenje.

Najviše od svega, nemojte odustati od Boga. On nikada neće odustati od vas!

Autor: Rick Warren; Izvor: Pastorrick.com