Majka upozorava roditelje: Ni slučajno ne dajte djeci da jedu ove žitarice, otrovne su

Misty želi upozoriti roditelje na opasne proizvode koji se mogu pronaći u trgovinama.

Ovih dana se na Facebooku dijeli viralna objava majke koja želi upozoriti druge roditelje. Nakon što je njezina kćerka imala alergijsku reakciju na popularne žitarice, htjela je informirati sve roditelje s štetnim kemikalijama koje se nalaze u dječjim grickalicama.

Kada je Misty Lyn prvi put vidjela kako se osip širi po kćerkinim nogama, bila je šokirana i nije imala pojma što ga je moglo prouzrokovati. Bila je uplašena da je mala Harper se zarazila nečim otrovnim. Njezina kćerka, Harper je samo probala popularne žitarice “Aplle Jacks” prvi put to jutro, piše Hayat.

To je bio trenutak kad je Misty shvatila da su žitarice vjerovatno prouzrokovale osip. Odmah je učinila napraviit neka istraživanja na ovim žitaricama i ono što je otkrila šokiralo ju je.

Zabrinuta mama je napisala: “Morala sam Harper danas odvesti liječniku. Nisam imala pojma od čega je dobila osip dok mi Steve nije rekao da je to jutro prvi put jela žitarice. Jadna djevojčica! Napravila sam neka dodatna istraživanja o tome i evo što sam otkrila. “Apple Jacks” žitarice imaju najpopularnije hranjive boje koje prouzrokuju promjene ponašanja kod djece: njihova koža poprima žute i crvene ožiljke. Misty želi upozoriti roditelje na opasne proizvode koji se mogu pronaći u trgovinama.

Također je napisala: “Ove hranjive boje su sada nelegalne u Europi, ali su dopuštene bez ikakvih problema u Americi”. Možda se neki roditelji neće obazirati na ovo upozorenje, ali osip kod ove djevojčice je jasan dokaz da žitarice sadrže kemijske i umjetne boje koje sigurno mogu prouzrokovati alergijske reakcije.”

Molim vas podijelite ovo sa svim roditeljima koje poznajete. Ako mi ne progovorimo o ovim opasnim hranjivim bojama, tko će drugi”, zaključila je na kraju.