NaslovnicaVijestiSvijetBio je u traktoru i nije čuo da helikopter pada na njega,...

Bio je u traktoru i nije čuo da helikopter pada na njega, no dogodilo se čudo

Mladić je bio u traktoru i zbog slušalica u ušima nije čuo da helikopter pada na njega. Ipak, dogodilo se čudo.

Logan Schneider je prolazio traktorom kroz voćnjak kada se dogodio zastrašujući incident.

Ugledao je kako helikopter pada na njega

19-godišnji Logan nosio je slušalice za uklanjanje buke dok je helikopter padao na njegov traktor. “Podigao sam pogled i tada sam to vidio”, rekao je. “Čim sam vidio da pada na mene, rekao sam, ‘O ne, ovo će me pogoditi’.”

Logan je bio prikliješten uz upravljač, a helikopter je bio pokraj njega. Mladić se sam oslobodio, a zatim pomogao u spašavanju 39-godišnjeg pilota koji je visio naglavačke u pojasu.

Rekao je da je čuo pilota kako vrišti i da je vatra bila posvuda. Cori Johnson, pilot, bio je jedina osoba u helikopteru. Vatrogasci su pronašli traktor i helikopter u plamenu.

Hvala Bogu da su i Logan i Cori bili dobro i prošli sa samo nekoliko ogrebotina. Prevezeni su u bolnicu s ozljedama koje nisu opasne po život.

Želi postati pilot

Logan je nedavno završio srednju školu i u budućnosti želi postati pilot. Rekao je da nakon incidenta njegov san ostaje nepromijenjen.

“I dalje želim biti pilot”, rekao je.

“Osjećam se kao da uvijek imam nekoga tko pazi na mene; Bog pazi na mene, štiti me. I nikad ne znaš kada bi mogao biti tvoj posljednji trenutak.”