Nije mogao platiti račun od 110 dolara, a onda je prišao stranac koji mu je napisao samo 3 riječi

Muškarac na benzinskoj nije mogao platiti račun od 110 dolara. Odjednom mu je prišao stranac koju mu je napisao samo tri riječi.

Promjena bankovnih računa može biti korisna, ali može biti i prilično naporno prebacivati sve s jednog na drugi račun. Ne treba ni spomenuti da se sva vaša sredstva trebaju prebacivati, a mijenjaju se i informacije za uplate što oduzima puno vremena.

Nakon što je sve sređeno, stvari se počinju vraćati u normalu. To jest, kada je sve pravilno sređeno. Do toga trenutka, sve ovo može biti vrlo stresan proces.

Tyson Crawley upravo je promijenio račun te je sva svoje primanja prenio s jednog na drugi račun večer prije. Sljedećeg je dao otišao kupiti gorivo.

Prekasno je primijetio da nema dovoljno novca

Kada je završio s točenjem, Tyson je prekasno primijetio da nema dovoljno novca kako bi platio. Ostavio je novu karticu kod kuće te je sa sobom imao samo onu staru. Njegov račun bio je 109,91 dolara, te je odmah počeo paničariti.

Imao je još jednu karticu koja je bila povezana s njegovim zajedničkim računom, ali se na žalost nije mogao sjetiti pina kako bi ju mogao koristiti. I tako, ostao je stajati na blagajni bez mogućnosti da plati svoj račun za gorivo.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Morao je ići na posao, pas mu je lajao iz auta, a nakon što je potražio pin u svom mobitelu, shvatio je da nema načina da nabavi novac za plaćanje računa. Taman je to planirao reći prodavaču kada se nešto šokantno dogodilo.

Jedan čovjek je prišao blagajni

Jedan je čovjek prišao blagajni i pitao Tysona treba li novac za račun. Bez oklijevanja čovjek je provukao svoju karticu i platio punih 109,9 dolara umjesto Tysona. Zahvalan, Tyson je zahvalio čovjeku za njegovu velikodušnost te ga je zamolio da napiše broj svog mobitela kako bi mu mogao vratiti novac.

Čovjek je napisao nešto na pozadini računa, uslikao se s Tysonom, i otišao. Kada je Tyson pogledao na račun, nije mogao vjerovati.

Ovaj velikodušni čovjek nije napisao broj svog mobitela na poleđinu računa kako ga je Tyson zamolio. Zapravo, napisao je svoje ime, ‘John’ popraćeno s tri malene riječi: ‘šalji ovo dalje’.

Upravo je to Jason i učinio te je podijelio ovo djelo velikodušnosti s prijateljima na društvenim mrežama, u nadi da će inspirirati druge. Dodao je i savjet uz sliku koju je objavio:

račun
Foto: Facebook

„Budite predivni ljudi, zapamtite da nije sve u natjecanju s drugima, tko ima veću kuću, skuplji auto, veći bankovni račun, nego je u zajedništvu. Na kraju krajeva, što je novac u usporedbi s ljudskim životom?“

Kako divan kraj dana za Tysona – a tako je loše krenuo.