Nije znala da posljednji put stavlja kćerku u krevet: Majka upozorava roditelje

Majka Keri Hall Volmert te 28. veljače 2016. godine nije znala da posljednji put stavlja svoju kćerku Sammie Joyce u krevet.

Progovorila je o tragediji koja se dogodila kako bi spriječila da se isto dogodi drugim roditeljima.

“Te večeri sam je presvukla u njezinu malu spavaćicu, obrisala joj nosić i nosila je u naručju po dnevnoj sobi dok je ponosno poželjela tati i starijem bratu laku noć. Nosila sam je stepenicama i spustila u njezin krevetić. Malo je zaplakala, a ja sam izašla iz sobe znajući da će zaspati u roku od dvije minute, kao i inače. Nikad ne bih pomislila da je zadnji put vidim živu”, prepričala je na Facebooku.

Sammie Joyce
Foto: Facebook

Začula je suprugov vrisak

Sljedećeg jutra Keri je kuhala kavu u kuhinji kad je začula stravičan vrisak supruga.

“Viknuo je: ‘Keri!’ Znala sam da nešto nije u redu. Dozivao me i trčao hodnikom na katu govoreći: ‘Mislim da je Sammie mrtva!’ Pokušaji reanimacije nisu uspjeli i 50 minuta kasnije u bolnici je proglašena mrtvom”, dodaje neutješna majka.

On February 28, 2016, I changed my precious baby into her tiny nightgown, wiped her snotty little nose, walked through…

Objavljuje Remembering Sammie Joyce VolmertUtorak, 26. travnja 2016.

VIDI OVO: Majka je mislila da joj je dijete preminulo nakon pobačaja – 30 godina kasnije upoznaje kćer koja je preživjela

Djevojčica je preminula u snu

Utvrđeno je da je Sammie umrla zbog hipertermije uzrokovane kvarom termostata. Iako je pokazivao da je temperatura uobičajena, bila je puno viša. Soba roditelja bila je udaljena od njene i nisu imali pojma da je njihova djevojčica izložena opasno visokoj temperaturi zraka.

Liječnici vjeruju da je Sammie umrla u snu jer mala djeca ne mogu regulirati temperaturu tijela učinkovito kao starija djeca i odrasli.

“Želimo da i drugi, posebno oni koji imaju sobe na odvojenim katovima, čuju priču naše kćeri kako bi mogli zaštititi svoju djecu i poštedjeti se stravične tuge koju mi trpimo svaki dan”, zaključila je majka Keri.