NaslovnicaŽivotNisam se udala za muškarca mojih snova

Nisam se udala za muškarca mojih snova

Moj suprug nema gotovo ništa od navedenog što sam smatrala potrebnim za savršenog supruga. Zapravo on nije ni sličan muškarcu mojih snova. Niti malo.

Htjele one to priznati ili ne, većina žena kada su imale oko 12 godina, počne razmišljati o tom posebnom muškarcu za njih. Dok sam odrastala za mene je primjer takvog muškarca bio Patrick Swayze iz „Prljavog plesa“. Definitivno sam željela muškarca koji može odlično plesati. Tko bi rekao da ću se udati za muškarca koji ne zna plesati ni u mjestu.

Muškarac mojih snova

Kada sam zamišljala muškarca za kojeg ću se udati, znala sam da mora imati mnogo novaca kako bi se brinuo za mene, da bi trebao biti liječnik, odvjetnik ili raditi na burzi. Mislila sam da će imati doktorat, sportski auto i da će mi samo dati ključeve velike kuće kakvu sam željela. Nisam znala da ću s 40 godina pogledati pokraj sebe i vidjeti običnog, prosječnog muškarca, koji vozi stari auto i nikada nije išao na fakultet.

VIDI OVO: 6 znakova da je muškarac možda poslan od Boga

Odrasla sam uz filmove koji su prikazivali modu 80-ih tako da sam zamišljala da će moj suprug nositi elegantne, ali opuštene košulje i odjela, da će imati one posebne sunčane naočale i ubojiti osmijeh. Pa, osmijeh sam dobila, ali se pitam bi li moj suprug uopće primijetio da sakrijem njegovu omiljenu poderanu majicu.

Kada sam bila mlađa postojale su određene osobine i atributi koje sam željela da moj budući suprug posjeduje. Dok sam bila neudana smatrala sam da savršeno znam kakav bi trebao biti savršeni suprug. Imala sam određene kategorije kao što je izgled, financije, kuća i sl. Znate, stvari koje bi vas usrećile. Naravno, on bi se prema meni trebao jako lijepo odnositi, otvarati mi vrata i kupovati mi cvijeće. Trebao bi voljeti duge šetnje plažom i dijeliti moje interese i hobije. Ajme, kako sam se samo kasnije iznenadila.

Da budem potpuno iskrena, moj suprug nema gotovo ništa od navedenog što sam smatrala potrebnim za savršenog supruga. Zapravo on nije ni sličan muškarcu mojih snova. Niti malo.

Ispada da su stvari za koje ste mislili da ne biste mogli podnijeti i nisu tako strašne, a neke stvari koje bi vam bile povoljne počele bi vas živcirati u svakodnevnom životu. Sladak osmjeh neće prekinuti svađu, lijep automobil ne pomaže u odgajanju djece, a tijekom vremena, shvatite da stvari koje najviše vrijede nemaju etiketu. U pravom braku dobri dečki pobjeđuju, a ne oni šarmantni u dizajnerskim odijelima i s poznatim prezimenom. Dobro srce nadilazi bilo kakve bukete, a kvalitete kao što je strpljenje, vjernost i dobrota nadilaze bilo kakve plesne poteze.

Foto: Faithit.com

Moj suprug nije sličan muškarcu mojih snova, on je bolji

Da, moj suprug nije ni sličan muškarcu mojih snova. On je bolji. Tijekom prošlih osam i pol godina on je nadišao sve moje snove. Prije sam mislila da, kada se zaljubim u muškarca svojih snova, mogu se samo nadati da ljubav neće izblijedjeti tijekom vremena. Ipak kažu da prava ljubav traje vječno. Na to sam računala. Pa, nisam imala pojma. Ono što nisam znala jest da ljubav može rasti svakim danom, da se može umnožiti, produbiti i opstati. Nisam znala da me može naučiti da budem bolja osoba, da me može rastegnuti kako bih postala još otvorenija i bolja. Nisam ni sanjala da svaki novi dan s mojim suprugom može biti bolji od prethodnoga, ali jest.

VIDI OVO: On više nije isti muškarac za kojeg sam se udala

Mislila sam da će mi se posrećiti i da ću upecati muškarca svojih snova. Umjesto toga, ja sam supruga koja gradi život s muškarcem koji dijeli moje snove, koji mi pomaže da još više sanjam, koji mi pokazuje da sreća nije samo san. To je stvarnost. To je ono stvarno što možemo nadograđivati. Udala sam se za muškarca koji dijeli moju strast prema Bogu, tko gleda na obiteljsko vrijeme kao iznimno važno, koji se ne boji neuspjeha i koji se ne boji probati nešto novo kada ga Bog povede. Ja sam na avanturi sa svojim najboljim prijateljem koji me voli više nego zrak koji udiše, a to i pokazuje. Imam partnera s kojim sve dijelim, koji me služi, koji me bezuvjetno voli, čuva, uči, odgaja našu djecu i koji razumije da ni jedno od nas nije savršeno, i to je u redu.

On ne voli plesati ili čitati knjige na suncu kao ja, ali kada ga zagrlim osjećam kao da mogu umrijeti sretna. Kada se zagledam u njegove duboke, dobre oči ne mogu zamisliti da gledam bilo gdje drugdje. Dok ga gledam na kraju još jednog zajedničkog dana shvaćam da se nisam udala za muškarca svojih snova. Umjesto toga, udala sam se za muškarca kojem me Bog doveo, a svaki dan postaje ostvarenje novog sna.

Autorica: Brie Gowen; Prijevod: Ida U.; Izvor: Faithit.com