Ništa vam ne ide od ruke? Izmolite onda ovu molitvu

Molitva kada vam ništa ne ide od ruke usmjerit će vaše srce i misli na Svemogućeg Boga koji brine za vas.

Postoje trenuci u životu kada se čini da nema izlaza. Naš život izgleda kao katastrofa. To može biti mnogo stvari odjednom ili neka velika kriza.

Lako je kriviti Boga kada stvari krenu po zlu. On može sve. Zaustaviti bilo što. Promijeniti bilo što. No, ponekad to ne čini.

Bog nikada nije obećao da ćemo dobiti sve što želimo

Nije nam obećao da će nam dani biti laki, niti je obećao da, samo zato što Ga slijedimo, nećemo iskusiti nevolje. Ipak, rekao je puno toga za naše dobro.

Rekao je da trebamo zahvaljivati: “U svemu zahvaljujte! Jer to je za vas volja Božja u Kristu Isusu” (1. Solunjanima 5, 18)

Rekao je da razumije naše poteškoće: “Mi nemamo, naime, jednog velikog svećenika nesposobnog suosjećati s našim slabostima; on je bio iskušan u svoj sličnosti s nama, ali bez grijeha.” (Hebrejima 4, 15)

Rekao je da nećemo propasti: “U svemu pritisnuti, ali ne pritiješnjeni; dvoumeći, ali ne zdvajajući; progonjeni, ali ne napušteni; obarani, ali ne oboreni …” (2. Korinćanima 4, 8-9).

Molitva kada vam ništa ne ide od ruke

Dragi nebeski Oče,

Tvoja Riječ kaže da Tvoji putovi nisu naši putovi. Zvuči tako jednostavno. Zapamtio sam stih. I doista vjerujem da je Tvoj plan za moj život najbolji. No, nekad stvari od početka dana krenu po zlu … Pokaži mi svoju perspektivu kroz moje oči. Pomozi mi da umjesto da Te krivim kada stvari nisu dobre, vjerujem da si Ti jedini koji je uvijek uz mene dok prolazim kroz vatru i vodu.

PROČITAJTE: Molitva za snagu: Jake molitve koje trebate moliti

Bože, danas sam se suočio sa stvarima koje mi se čine previše. Sutra ću se možda suočiti s još više loših stvari … Zato trebam Tvoju snagu. Trebam Te da me čuvaš u mojim životnim olujama. Bez obzira koliko je teška moja situacija i okolnosti izgledaju loše, znam da Ti ideš ispred mene i vodiš me. Ispuni me s još više nade. Vjerujem Ti, Bože, čak i usred ove naizgled nemoguće situacije. Znam da je moja nada u Tebi i da je pobjeda već Tvoja.

Hvala Ti za Tvoju ljubav, milost i mir. Dajem Ti svoje tjeskobne misli i prihvaćam Tvoj mir i ljubav. Pomozi mi da strpljivo čekam Tvoju moćnu ruku na djelu. Volim Te i vjerujem da me voliš puno više nego što mogu zamisliti. Amen!

NAJNOVIJE!