Njegova kćer je poginula, no jedna posebna osoba ga je zamolila da je vodi do oltara

Kćer oca iz ove priče je poginula u prometnoj nesreći, no jedna posebna osoba ga je zamolila da bude prisutan na njezinom vjenčanju.

Zahvaljujući velikodušnosti jedne donatorice organa, spašeno je osam života, a mnogi drugi su se promijenili na bolje jer nisu izgubili njima važne osobe. 

Diana Donnarumma Kreher nije mogla čekati da se uda za ljubav svog života, no zatajenje organa je prijetilo njezinom sretnom završetku. Sa stotinama tisuća ljudi na listi za transplantaciju, njezina je budućnost bila nesigurna. 

Oko tog vremena Heather Donnelly je preminula u prometnoj nesreći. Čudesno je baš ona bila savršen donor za crijeva koje je Diana tako očajno trebala. 

Transplantacija je bila potpuni uspjeh, a Diana nije mogla biti zahvalnija na tom čudu. 

„Svaki dan živim život u čast toj predivnoj osobi koja ga je i spasila“, rekla je Diana. 

Da pokaže svoju zahvalnost, ona je stupila u kontakt s Heatherinim tatom, Danielom Donnellyjem, da mu osobno zahvali za ono što je njegova kćer učinila za nju. 

Diana je prilikom telefonskog razgovora s Danielom saznala koliko su ona i Heather slične. Heather je bila samo godinu dana starija od nje te je kao Diana bila zaručena te se trebala udati. 

Diani je bilo slomljeno srce jer Daniel neće imati priliku voditi svoju kćer do oltara pa mu je ponudila tu posebnu ulogu u svom velikom danu. 

Organ Donor's Dad Walks Recipient Down Aisle

After an organ transplant saved her life, Diana invited her donor's father to walk her down the aisle 😭❤️

Objavljuje Happily u Četvrtak, 16. rujna 2021.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i poruka mladencima

Njezino vjenčanje je sve nadmašilo

„Zamolila sam Dana da me vodi do oltara na dan mog vjenčanja“, rekla je Diana, „On je pristao te je rekao da bi mu to bila čast.“ 

Svako vjenčanje prepuno je emocija, ali je sigurno reći da je Dianino sve nadmašilo. U čast Heather, Diana je na stolu imala njezinu fotografiju tijekom cijelog vjenčanja – željela je svima reći da je Heather tu duhom. 

Dok je Diana hodala do oltara s Danielom, nije mogla prestati se smiješiti. Kada je došlo vrijeme da ju Daniel preda njezinom tati, oni su se zagrlili, a Diana je skoro zaplakala. U tom trenu su svima bile oči pune suza. 

„Bilo mi je divno na vjenčanju, jako sam se dobro proveo“, rekao je Daniel, „Dok sam gledao Dianu na plesnom podiju, zamišljao sam da je i moja kćer tamo i da pleše.“ 

Bez Heatherine nesebičnosti Diana nikada ne bi ni došla do dana svog vjenčanja. No da je Heather mogla vidjeti Dianin velik dan nema sumnje da bi bila zadovoljna s time kako je sve ispalo. 

Donatorica organa
Snimka zaslona: YouTube

„Vi ste puni ljubavi kao i moja kćer – bila bi jako ponosna na vas dvoje. Želim vam sve najbolje“, rekao je Daniel, „Znam da ona sada gleda u vas i da je jako sretna. Diana je divna djevojka, ima zlatno srce. Zove me tata. Rekla je da ima dva tate. Jako sam počašćen.“ 

Dianino djelo predivan je način da Heatherina uspomena nastavi živjeti. Pogledajte snimku tog divnog događaja na snimci u prilogu.