Njihovo novorođenče je preminulo, no jedan poziv iz bolnice promijenio im je život

Roditelji kojima je preminulo novorođenče primili su zanimljivi poziv iz bolnice!

Njihovo novorođenče je na žalost preminulo, no jedan poziv iz bolnice je ovim roditeljima u potpunosti promijenio život!

Josh i Katie Butler iz Nashvillea u Tennesseeju trebali su dobiti bebu.

Bili su vrlo uzbuđeni što će u svijet dočekati novi život. U 20. tjednu trudnoće liječnici su na ultrazvuku otkrili nešto što je ovom paru promijenilo život, piše Goodfullness.net.

PROČITAJTE: Beba je umrla pri porodu. 10 mjeseci kasnije događa se nešto nevjerojatno

Problem koji su otkrili mogao je uzrokovati poteškoće u razvoju njihova sina Deweyja. Kada se rodio, Dewey je prebačen na odjel za intenzivnu neonatalnu njegu gdje je proveo 132 dana tijekom kojih su liječnici pokušali otkriti što s njim nije u redu. Taj je divan dječak preminuo tijekom rutinske operacije u kojoj su mu liječnici pokušavali namjestiti cjevčicu za hranjenje.

Snimka zaslona

Butlerima je gubitak sina slomio srce, no jedna se medicinska sestra umiješala u njihove živote i u njih unijela malo sreće.

Ta je medicinska sestra radila na odjelu za intenzivnu neonatalnu njegu i zbližila se s obitelji Butler dok im je sin bio u bolnici.

PROČITAJTE: Ovoj majci je beba umrla nakon poroda, no njezina vjera u Boga će vas oduševiti

Sestra se sjetila da su Butlerovi izrazili želju da budu privremeni udomitelji, a znala je za jednog malog dječaka imena Brax na 5. katu kojemu je bila potrebna ljubav. Svojim je pozivom iznenadila obitelj Butler.

Brax je imao 11 mjeseci i od rođenja je bio u bolnici. Roditelji su ga napustili jer se nisu mogli brinuti za njega. Jadničak je bolovao od plućne hipertenzije, kroničnog respiratornog zastoja i traheomalacije. Liječnici su vjerovali da će se njegovo stanje poboljšati kako bude stario.

Snimka zaslona

Čim su ga Butlerovi doveli kući stanje mu se poboljšalo, a Josh i Katie ga obožavali. U rujnu 2017. službeno su posvojili Braxa.

Dewey će im uvijek nedostajati, ali znaju da on sada više ne osjeća bol. Znaju da zbog njegove smrti sada u srcima imaju mjesta za još jedno dijete kojem je potrebna ljubav.