NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeObiteljski pas otjerao naoružanog provalnika i spasio dijete s posebnim potrebama

Obiteljski pas otjerao naoružanog provalnika i spasio dijete s posebnim potrebama

Obiteljski pas u južnoj Kaliforniji proglašen je junakom nakon što je otjerao naoružanog potencijalnog provalnika da provali u kuću i ozlijedi dijete s posebnim potrebama.

Životinje su izvanredna bića koje je dizajnirao isti Bog koji je stvorio svemir i sve što on uključuje. Ti krzneni četveronožni prijatelji samo žele da se o njima brine i voli. Životinje, posebno psi, silno su odani, pouzdani i puni ljubavi prema onima koji se o njima brinu.

Jedna životinja, kujica po imenu Ebony, pokazala je svoju odanost i ljubav kada je branila svoj dom u Bakersfieldu u Kaliforniji od potencijalnog provalnika. Osumnjičenik koji je pokušao ući u kuću je imao pištolj kod sebe.

Video incidenta prikazuje dotičnog muškarca, 38-godišnjeg osuđivanog kriminalca, kako zvoni na kućna vrata. Vlasnik kuće, Quincy Sloan, rekao je da je jedina osoba kod kuće u to vrijeme bio njegov sin s posebnim potrebama.

Podle namjere osumnjičenika spriječene su zahvaljujući Ebony.

Nakon sastanka s Ebony, osumnjičeni je otrčao u susjedovu garažu. Upravo u tom trenutku 38-godišnji osumnjičenik susreo je susjeda.

Pas je znao što treba činiti

U nekom trenutku tijekom razmjene vatre, osumnjičenik je udaren i kasnije prevezen u bolnicu.

Quincy je spomenuo da je Ebony, odmah prešla u “stav obrane” tijekom susreta s naoružanim osumnjičenikom.

“Naš pas se osjećao kao da je dio obitelji”, rekao je Quincy. “Dakle, kad je taj počinitelj prošao, znao je da je to opasnost. Naš pas je odmah prešao u način obrane.”

Razumljivo, obitelj Sloan nosi se sa šokom situacije. Iako bi takav incident prestrašio svaku obitelj, Quincy kaže da su on i njegova obitelj manje uznemireni zbog jednog krznenog četveronožnog razloga.

“Puno smo sigurniji jer je naš pas zapravo spasio našeg sina”, rekao je Quincy.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare