NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeObjavila je fotografije vjenčanja sa zaručnikom koji nije živ i upozorila nas

Objavila je fotografije vjenčanja sa zaručnikom koji nije živ i upozorila nas

Djevojka je slomila srca mnogih nakon što je objavila fotografije vjenčanja sa zaručnikom koji nije živ i upozorila nas na nešto jako bitno. Dirljive fotografije objavila je točno na dan kada je trebalo biti održano njihovo vjenčanje.

Debbie Gerlach iz SAD-a slomila je tisuće srca nakon što je na Facebooku objavila slike s vjenčanja koje se nikad nije dogodilo. Njezin zaručnik nije više živ, na fotografije je dodan pomoću Photoshopa.

Emotivne fotke objavila je točno na dan kada je trebalo biti održano njihovo vjenčanje kojemu su se toliko radovali, no Randy je nažalost 8 mjesec prije toga poginuo u nesreći. Debbie je fotke s razlogom objavila, u svojoj poruci se obratila svima nama i upozorila nas…

“Danas je trebao biti najljepši dan u mom životu. Danas sam se trebala udati za svog najboljeg prijatelja. Trebala sam se probuditi, odjenuti vjenčanicu i s muškarcem iz mojih snova hodati do oltara.

Danas smo Randy i ja još jednom trebali pred svima priznati svoju ljubav jedno prema drugom i izgovoriti zavjete ljubavi. Danas je trebao biti onaj dan o kojem sam sanjala još kao klinka. Danas sam trebala postati supruga. Danas sam trebala postati gospođa Zimmerman.

VIDI OVO: Čestitke za vjenčanje: 80 najljepših želja i poruka mladencima

Međutim, danas sam se probudila sama… kao i svaki dan. Danas sam se ponovno probudila slomljenog srca. Moj tata danas neće sa mnom hodati do puta k oltaru.

Danas neću vidjeti izraz na Randyjevom licu kad me prvi put vidi u vjenčanici, haljini koju sam morala kriti kako je on ne bi vidio prije velikog dana.

Danas neću vidjeti sve svoje prijatelje i članove obitelji. Danas se neću udati za ljubav svog života. Danas neću konačno imati muža…

I sve to zbog osobe koja je donijela odluku koja mi je zauvijek promijenila život. Odluku da se ne zaustavi na STOP znaku. Odluku da se ne zaustavi nakon što vidi mog zaručnika na motoru. Odluku da požuri kako bi što prije prošao raskrižje.

VIDI OVO: Par nije imao niti jednu fotografiju s vjenčanja, nakon 70 godina unuka im je priredila iznenađenje

Molim sve one koji budu pročitali ovu objavu, PAZITE NA MOTOCIKLISTE, zaustavite se na STOP znaku i vozite pažljivo jer nikad ne znate čiji ćete život uništiti. Da se ta osoba zaustavila, danas bih se udala za svog Randyja, za svog najboljeg prijatelja, za ljubav mog života.

Volim te, Randy Z. Zimmerman.”

IZVOR:Index.hr