Kolika je vaša odanost Isusu Kristu?

Htio bih vas pitati kolika je vaša odanost Kristu? Prava odanost ima temelje u pravoj ljubavi. Ne postoji li dubina ljubavi, neophodno slijedi da ne postoji ni dubina odanosti.

Temelj svega toga je ljubav. Cvjetovi odanosti dobivaju svoju boju, miris i ljepotu kad su korijeni duboko u tlu pouzdane ljubavi.

Odanost se dokazuje u vrijeme testiranja i oluja. Odanost ne podiže svoj šator i ne udaljava se kradomice čim vjetrovi bijede zapušu. Ona ostaje nazočna, blizu.

VIDI OVO: Priča o odanosti koju nikada nećete moći izbaciti iz svog srca

Tko je prvi u vašem životu: Krist ili čovjek koji boravi u vašem tijelu? Jesu li interesi kraljevstva ispred interesa vašega vlastitog života? Jeste li uistinu odani Kristu? Njegovoj Crkvi? Njegovu narodu? Službi u koju vas je pozvao?

Jesi li ti stavio Isusa na prvo mjesto, prijatelju moj? Dolazi li on ispred tvojih osjećaja? Dolazi li on ispred tvoje udobnosti, zadovoljstva i svega ostaloga što imaš u svom životu?

Kada plićak počne dozivati, neće biti odgovora, jer nema ničega plitkog u tebi. Ali kad dubina počne dozivati, bit će odgovor, jer ti sâm boraviš duboko u stvarima Božjim.

Budi sad iskren, koliko je duboka tvoja odanost Isusu?

Autor: Charles S. Price