Odbijeni ste ili odbačeni?
Foto: Unsplash

Jeste li odbijeni ili odbačeni? Ovih 5 razloga će vam pomoći da se osjećate bolje u takvoj situaciji.

Osjećate se odbačeno? Svi smo bili u toj situaciji. Neki više od drugih, ali dobra stvar kod odbijanja jest to da postoji bezbroj mogućnosti koje možete poduzeti. Ne dopustite da odbijanje nadvlada nad vašim životom bez borbe.

Odbijanje je stvarnost koja oblikuje dio života. Naći ćete se u mnogim situacijama kada će vaša prijava za posao, veza ili ideja biti odbijene. Kada ste povrijeđeni, može biti teško prihvatiti odbijanje kao dio života i priznati da je ono što je stvarno važno pronalaženje načina kako odskočiti i pokušati ponovno.

5 razloga koji vam mogu pomoći da se osjećate bolje kada ste odbijeni ili odbačeni

1. Život ide dalje

Bilo da se radi o teškom prekidu ili poslu koji niste dobili, uvijek se sjetite da život ide dalje. Imat ćete drugu vezu, drugi posao ili nešto drugo novo umjesto onog što nije uspjelo jer su vas odbili. Većina uspješnih ljudi su uspješni jer nisu dozvolili da ih odbijanje spriječi pri ostvarivanju snova.

2. Zaslužuješ bolje

Iako je teško nositi se s odbijanjem u ljubavi, uvijek se sjetite da vam nije suđena osoba koja vas je napustila. Blagoslovite one koji odu od vas. Oni samo prave mjesta za one koji vas neće odbiti. Slomljeno srce će uvijek zacijeliti, samo treba vremena. To nikada ne zaboravite.

PROČITAJTE: 10 razloga zašto je odbacivanje dobro za vas

3. Bog zna najbolje

Čak i kada sve nije onako kako vi želite, ne bojte se riskiranja i odbijanja. Zadnja je granica ova: „Ako Bog nešto namjerava, ništa Ga neće spriječiti.“ Dakle, ili se nije trebalo dogoditi, ili nije bilo pravo vrijeme.

4. Čovjek uči dok je živ

Kada se osjećamo odbijeno, zateknemo se u trenutku sumnje i nevolje. No, moramo naučiti gledati dalje od kratkotrajnog perioda boli i priznati da postoji viša svrha toga što smo odbijeni. Višu svrhu otkrijemo nekad tijekom vremena.

5. Ponekad je odbacivanje Božja zaštita

Od ovog dana, ako doživite odbijanje, prvo pitanje koje treba postaviti sebi prije nego što se upustite u mračni ponor zbunjenosti, samokritičnosti i patnje jest: Kako me ovo odbijanje štiti? Bog vidi i ono što mi ne vidimo i ponekad je odbacivanje Božja zaštita!

Izvor: theprayingwoman.com

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare