Beba bujna kosa
Foto: SWNS

Millie Mitchell se rodila pet tjedana prije termina carskim rezom, ali ono što je zaintrigiralo ljude na društvenim mrežama i šire jeste njena bujna kosa.

Njeni roditelji kažu da ih ljudi često pitaju nosi li njihova kćerkica, jer 11-mjesečnoj djevojčici kosa seže do ramena.

“Kad su mi je dali nakon carskog reza, šokirala sam se. Svi koji su je vidjeli komentirali su da ima puno kose koja od tada brzo raste. Svi su mi rekli da će joj kosa otpasti, ali ona samo još više raste”, rekla je Milina majka Meg O’Halloran (27):

“Ima toliko gustu kosu da je moram sušiti fenom, a to radim od kad se Millie rodila.”

Millie je nakon rođenja dijagnosticiran hidrocefalus, to jest nakupljanje tekućine u mozgu, zbog čega je već bila na dvije teške operacije.

Meg se prepala da će je liječnici zbog operacije morati ošišati, ali nisu, već su samo obrijali dijelove glave, a kosa joj je vrlo brzo ponovo porasla, piše The Sun.

Millina duga kosa otežava brigu o njoj. Naime, stalno se petlja zbog čega njeni roditelji, Meg i Mark je moraju stalno češljati, a kad joj peru kosu koriste šampon i regenerator te posebna sredstva kako se kosa ne bi zamrsila.

Unatoč teškom održavanju kose, Meg kaže da je sretna jer joj je kćerka posebna i pomalo drugačija od ostale djece.