Oduševit ćete se kada vidite kako ovaj dječak propovijeda

Oduševit ćete se videom u nastavku kada vidite kako mali dječak propovijeda u lokalnoj crkvi.

Prošle je godine pastor Ryan Marlow objavio je na Facebooku video svog sina s naslovom “Levijeva prva propovijed“. To je bilo prikladno, jer možemo vidjeti njegov malog sina Levija kako korača naprijed-natrag po propovjedaonici dok kao da doista propovijeda!

Maleni dječak je sam otišao do propovjedaonice

Tata Ryan je rekao da je Levi prije početka službe samo otišao ravno do propovjedaonice. Ono što je sljedeće učinio bilo je iznad očekivanja njegovih gledatelja.

 

Ovo je i više nego slatko, zar ne? Kada bismo samo mogli razumjeti riječi koje je izgovorio. Ali tko smo mi da preziremo male početke, zar ne? Uostalom, zapisano je da “iz usta djece dolazi savršena hvala” (Psalam 18, 3).

Malo o obitelji Levija Marlowa

Njegovi roditelji su Ryan i Megan Marlow, službenici Baptističke crkve Grace u North Wilkesborou, Sjeverna Karolina. Otac Ryan je pastor za mlade.

Dana 15. travnja 2017. Bog je mladom paru dao dijete kojemu su dali ime Levi Asher Marlow. Ispostavilo se da je Levi jedno od dječjih čuda. Njegovi roditelji u vjeri već sada vide neke rane znakove njegove budućnosti. Bog ga očito poziva i odgaja da bude duhovni vođa poput njegovog oca Ryana.

Iz Petoknjižja u Starom zavjetu, Levi je jedan od dvanaest Jakovljevih sinova, a njegovi potomci bili su jedno od dvanaest plemena Izraela. Izrael je, kao što svi znamo, Božji izabrani narod. Bog je svakom plemenu dao zemlju u nasljedstvo, osim Levijevom plemenu. Oni su posebno odabrani za Božje svećenike.

NAJNOVIJE!