NaslovnicaVideoOn je izvršio 1200 abortusa. U ovim videima imate mogućnost vidjeti kako...

On je izvršio 1200 abortusa. U ovim videima imate mogućnost vidjeti kako abortus zaista izgleda

Lila Rose vjeruje da bi ljudi, kad bi se morali suočiti s realnošću abortusa, preko noći postali pobornici života (pro-life). Nedavno je obznanila da će, uz suradnju s liječnikom Anthonyjem Levatinom, koji je nekad vršio pobačaje, otvoriti web stranicu o medicinskim činjenicama abortusa koje se tiču svakog Amerikanca.

AbortionProcedures.com (Procedure abortusa) novootvorena je stranica čiji sam naziv govori o čemu se radi. Prikazuje dr. Levatina koji je izvršio više od 1.200 abortusa te opisuje najčešće metode istog, koje su prikazane u animaciji.

Svaki od videa traje 3-4 minute te nam svaki donosi činjenice samog postupka i prikazuje medicinske rizike povezane s istim.

Nema fotografija krvavih beba; svaki video isključivo se sastoji od animacija. Način na koji Levatino opisuje gotovo je potpuno bezosjećajan. Njegov porod je, zapravo, na granici s antiseptikom, a mirno opisuje kako majke svoju djecu, nakon uzimanja RU – 486, puštaju niz zahod.

“Žena obično sjedne na toalet kada se priprema neposredno potisnuti dijete koje će odmah zatim ispustiti vodom niz zahod.”- kaže dr. Levatino u videu o pobačaju, raspravljajući isto tako o abortivnoj piluli tijekom prvih 7 tjedana trudnoće. “Žena čak može vidjeti svoje mrtvo dijete unutar utrobe… i ako pažljivo pogleda, čak može izbrojati prstiće na rukama i nogama.”

Sve u svemu, liječnik objašnjava 4 metode abortusa:

  • medicinski abortus – upotreba tablete RU – 486 u najranijoj fazi trudnoće
  • aspiracijski (usisni) abortus – najčešći oblik abortusa, primjenjivan tijekom prvih 12 tjedana, posebice 6-12 tjedna trudnoće.
  • komadajući (dilatacija i ekstrakcija, ili D&E) abortus – najčešći oblik abortusa tijekom drugog tromjesečja, u kojem se djetetu doslovno trga ud po ud. Dr. Levatino prakticirao je ovu metodu do 24. tjedna djetetova života, iako je, kaže, ponekad to činio i poslije.
  • inducirani abortus- metoda korištena tijekom trećeg tromjesečja, u kojem se u dijete ubrizgava Digoxin te se dijete porađa mrtvo, a ponekad i živo.

“Sve su ove metode legalne u ovoj zemlji.”- rekla je Rose za LifeSiteNews. “U današnjoj političkoj okolini… imamo političke vođe koje zagovaraju pobačaj tijekom svih 9 mjeseci trudnoće.”

A industrija abortusa – i njezini favorizirani politički kandidati – žele prisiliti Amerikance da plate za sve te postupke. “Danas neki od vodećih političara, uključujući i one iz utrke u 2016.godini, žele ukinuti Hyde Amendment,“ zakon potpisan od strane predsjednika Jimmyja Cartera kojim se zabranjuje savezno subvencioniranje većine abortusa, prenosi Rose za LifeSiteNews. I Hillary Clinton i Bernie Sanders izjavili su kako porezni obveznici koji financiraju inducirani abortus tijekom svih 9 mjeseci trudnoće imaju njihovu naklonost, što je službeno stajalište Demokratske stranke iz programa 2012.

Također postoji nekoliko isječaka intervjua s doktorom Levatinom u kojem on opisuje svoju transformaciju iz abortera u kasnoj trudnoći u pro-life pobornika o čemu je svjedočio i pred Kongresom. “Shvatio sam da je ubijanje djeteta u bilo kojoj fazi jednostavno krivo. Želim da svi danas znate, bez obzira gdje se nalazili i bez obzira što ste učinili, možete se promijeniti.”

Iako se web stranica suzdržava od objavljivanja prizora probadanja i stvarnih fotografija, Rose je rekla kako vjeruje da prikaz abortirane djece može pomoći u sprečavanju abortusa, što uspoređuje s abolicionizmom i njihovom uporabom slika prenatrpanih brodova kako tijekom trgovine robljem prevoze ljude preko uzburkanog mora.

“Mislimo da će imati utjecaja na izbore”, rekla je Rose za LifeSiteNews.

“Od naših devetogodišnjih prikrivenih istraga, Live Action otkrio je da aborteri učestalo lažu ženama o tome koliko je njihovo dijete razvijeno, o brutalnosti koju abortus zadaje nerođenoj djeci i rizicima koje razni postupci abortusa donose ženinom zdravlju i sigurnosti. Nitko ne zna o ovim lažima i tome kako ih razotkriti više od samih abortera.”- izjavila je Lila Rose.