Dječak (8) čudesno preživio tešku ozljedu mozga, Bog je učinio nemoguće

Iako je njegov mozak bio jako oštećen, osmogodišnjak je čudesno preživio nakon teške ozljede mozga. Bog je učinio nemoguće.

Blake, 8-godišnji sin Marka i Caroline Collie, bio je bistar mladi dječak. No jednog dana mu je osmijeh nestao s lica kada ga je uhvatila jaka glavobolja i povraćanje.

Roditelji su ga odmah odveli u bolnicu, no dok su tamo stigli, Blake više nije reagirao. Majka se okrenula Bogu u molitvi za svog sina. Navodno je imao jako krvarenje na mozgu te je odmah operiran. Liječnici su opisali njegovo krvarenje kao iznimno opasno budući da je bilo jako duboko u mozgu.

VIDI OVO: Hrabra djevojčica (13) dva puta pobijedila maligni tumor na mozgu

Osmogodišnjak čudesno preživio nakon teške ozljede mozga

U međuvremenu su se Mark i Caroline okrenuli društvenim mrežama i zamolili ljude za molitvu za ozdravljenje njihovog sina. Nakon operacije Blake je stavljen u induciranu komu. Sljedeći je dan bio kritično zbog pritiska na mozak.

Osmogodišnjak čudesno preživio nakon teške ozljede mozga
Snimka zaslona: YouTube

Unatoč poteškoćama, Mark i Caroline su se neprestano molili i slavili Boga te su vjerovali u Njegova čuda. Ujedno su se za Blakea molili ljudi diljem svijeta uključujući i njegovo medicinsko osoblje.

VIDI OVO: Dječak čudesno pobijedio rak i preživio zatajenje bubrega sa samo 9 godina

Šesnaest dana kasnije liječnici su otkrili znakove štete na Blakeovom mozgu, a to je značilo da možda nikada neće moći hodati, pričati, a ni vidjeti. No čak i tada su se roditelji nastavljali moliti za čudo. Molili su cijelu noć te su vjerovali Bogu do samoga kraja.

Jednog je dana Blake iznenadno učinio nešto zbog čega je medicinska sestra počela vikati i slaviti Boga. Svi u bolnici su bili šokirani i zadivljeni čudom kojem su svjedočili. Bogu zaista ništa nije nemoguće. Bog je divan!

Svjedočanstvo roditelja o ovom čudesnom događaju možete pogledati u videu u nastavku.