Djevojčica (9) je neutješno plakala kada je dobila svjedodžbu s dvojkama, a onda je tata odlučio uzeti stvar u svoje ruke

Njenog oca, Shanea Jacksona pogodilo je kada je vidio Sophie kako plače te je odlučio napraviti svoju svjedodžbu.

Uplakanu autističnu djevojčicu ništa nije moglo utješiti, a onda je tata uzeo stvar u svoje ruke.

Biti roditelj težak je posao, a svaki roditelj želi svojim potomcima da imaju najbolje djetinjstvo – što ponekad i nije najlakši posao.

Devetogodišnja Sophie Jackson iz Tasmanije, neutješno je plakala kada je dobila svoju svjedodžbu u kojoj je imala sve dvojke.

Naime, Sophie je sa tri godine dijagnosticiran autizam te unatoč tome ide u redovnu školu uz koju još tri puta tjedno ima kućne instrukcije.

Njenog oca, Shanea Jacksona pogodilo je kada je vidio Sophie kako plače te je odlučio napraviti svoju svjedodžbu.

“Jako se trudila i zaista možemo vidjeti koliko je napredovala. Kada je vidjela svjedodžbu zaista se rastužila jer je mislila da će ove godine imati bolje ocijene. Mi vidimo da se trudila i nije nam bitno što svjedodžba kaže”, rekao je otac.

Da bi razveselio Sophie, Shane je napisao svoju svjedodžbu – davši joj petice za to što je najbolja kći, za to što voli pse, crta robote, ali i za njezinu maštu.

Otac je rekao kako svi ti detalji, čine Sophie jedinstvenom – a čini se kako je i ona oduševljena tatinom idejom.

Nakon što je stavio na Twitter cijelu priču, otac je dobio mnoge pohvale te je pokazao i drugim roditeljima s istim problemom da nisu sami.

Ovaj članak je prvi put objavljen 10.02.2019.