Otac je tugovao za mrtvom bebom: Nešto ga je kopkalo da otvori lijes – dočekalo ga je iznenađenje!

Otac je tugovao za svojom pokojnom bebom. Nakon što je otvorio lijes, u njemu je vidio nešto što ga je iznenadilo.

Melvin Mendoza iz Hondurasa bio je slomljen kada mu je djevojka rekla da su izgubili jedno dijete na porođaju.

Ona je nedavno rodila, donijevši na svijet blizance, međutim, jedno dijete je umrlo.

Nakon djetetova sprovoda je uslijedilo još veće iznenađenje. Mendoza je otvorio mali lijes te otkrio da se u njemu nalazi lutka, piše Mirror. Saznao je da je tugovao za djetetom koje nije ni postojalo!

Njegova djevojka Rosa Castellanos Diaz je cijelu trudnoću lažirala, obmanjujući obitelj i prijatelje. Slagala je i da je rodila. Zatim je rekla da je jedno dijete umrlo, a da je drugo ostalo u bolnici. Organizirala je i sprovod.

Ožalošćeni su se izmjenjivali u nošenju lijesa i uputili roditeljima emotivne poruke.

Međutim, Mendozini prijatelji su sljedećeg dana posumnjali u Rosinu priču, pa su se vratili na groblje, a poveli su i Mendozu sa sobom. Iskopali su lijes i unutra našli plastičnu lutku. O svemu su obavijestili i policiju.

Rosa je izgleda smislila bizaran plan kako bi Mendozu zadržala kraj sebe. Kako se navodi, ona se 9 mjeseci pretvarala da je trudna i kada je došlo vrijeme za porođaj, iz svog rodnog mjesta se zaputila u Tegucigalpu. Mendozi je ubrzo javila da je jedno dijete preminulo, a nakon nekoliko dana se pojavila s lijesom rekavši da ne smije otvarati iako postoji taj običaj u ovoj zemlji.

Prema pisanju stranih medija, Mendoza neće tužiti Diazovu.