Otac svjedočio čudesnom oporavku svoje kćeri: „Vidio sam kako Isus udiše u nju“

Otac je imao priliku svjedočiti čudesnom oporavku svoje kćeri nakon što je veliko drvo palo na obiteljsku kuću. Tvrdi da je vidio Isusa koji joj je sačuvao život.

U studenom 2017. godine, obitelj Shaw je taman završila s večerom. 14-kćer Caitlin je poslije otišla u svoju sobu kako bi malo odspavala. No, tada je drvo veliko 30 metara palo na njihovu kuću i razbilo dio kuće gdje se nalazila njezina soba.  

John, njezin otac, i njihov susjed, tražili su Caitlin po kiši, vjetru, u potpuno uništenoj sobi. Zazivali su ju, ali nisu dobivali odgovor. Drvo je, uz to, bilo iznimno veliko te ga nisu mogli pomaknuti. 

Tada je John primijetio jednu Caitlininu nogu ispod drveta. Vidjeli su da je Caitlin u nesvijesti i da se ne miče. Kada ju je John povukao, posvjedočio je da mu je Bog pomogao da ju izbavi ispod tog drveta. 

Bog je intervenirao

„Bio je to kao aha trenutak. Bio je to Bog. On je intervenirao“, rekao je John. 

Tada je John odnio Caitlin u dnevni boravak te se počeo moliti za nju. Stavio je ruke na njezinu glavu i rekao: „Oče, u Ime Isusovo, zapovijedam duhu ozlijede i smrti da napusti moju kćer.“ 

„I tada sam vidio Isusa kako udiše u nju“, rekao je u suzama. 

U tom trenutku se njezino beživotno tijelo počelo micati. Prsa su joj se počela podizati, a ona je počela udisati. Uskoro je došla hitna pomoć koja je prevezla Caitlin u bolnicu. Bila je na aparatima. Dok se borila za svoj život, obitelj se zajednički molila za nju. Pozvali su prijatelje i druge članove obitelji da se zajednički mole. Tisuće ljudi se ujedinilo u molitvi za Caitlin. 

Nakon 18 sati, Caitlin je skinuta s aparata. Bio je to odlučujući trenutak – ili će se izvući ili neće. No John je nastavio moliti Boga za čudo. I, čudo je dobio, nakon nekoliko sati Caitlin se stabilizirala te se čak i ustala iz kreveta, uz pomoć osoblja bolnice. 

Bog zaista čini čuda. 

NAJNOVIJE!