NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričeOtmičari pustili dječaka nakon što im je 3 sata pjevao jednu pjesmu

Otmičari pustili dječaka nakon što im je 3 sata pjevao jednu pjesmu

Dječak je počeo pjevati duhovnu pjesmu te nije stao puna tri sata. Otmičarima je to toliko smetalo da su ga doslovno vratili kući. 

Otmičari su pustili 9-godišnjeg dječaka jer nisu mogli podnijeti što je 3 sata bez prestanka pjevao duhovnu pjesmu „Every Praise“ (Sva hvala).

Willie Myrick, 9-godišnji dječak, prošao je kroz užasno iskustvo, ali je kroz njega shvatio i kolika je moć molitve ili, točnije, pjevanja duhovnih pjesama. 

Naime, Willie je otet ispred svoje kuće, a napadačima je uspio „pobjeći“ tako što je 3 sata bez prestanka pjevao duhovnu pjesmu „Every Praise“ (Sva hvala). 

Willijevi su roditelji ateisti. Odgajala ga je baka koja ga je vodila u crkvu i pokazala mu što je to vjera. Njezin trud se isplatio. Dok su druga djeca visjela na igricama ili s prijateljima, on je provodio svoje vrijeme proučavajući Bibliju. 

Rekao je da mu je najdraži Psalam 23: „Gospodin je pastir moj, ni u čem ja ne oskudijevam“. 

No, što mu se točno dogodilo? Jednog dana Willie je otet ispred svoje kuće. Tada se odlučio osloniti na Gospodina. Willie je počeo pjevati duhovnu pjesmu te nije stao puna tri sata. Otmičarima je to toliko smetalo da su ga doslovno vratili kući. 

Willie je nakon toga pozvan u brojne emisije te je čak dobio priliku pjevati pjesmu koja ga je spasila s originalnim pjevačem. 

No, on ne mari za slavu koju je stekao nego mu je pogled usmjeren prema onome što je zaista važno. 

„Ovo mi zaista nije važno“, rekao je, „Dokle god imam Isusa i on djeluje i čini svoju magiju – pa, to nije magija, nego moć. Ako slavite Gospodina, On će vam pomoći“.