Ova ljubavna priča dokaz je da srodne duše stvarno postoje: Vidjeli se nakon 50 godina razdvojenosti i vjenčali se
Courtesy Maddy Godt Photography

Nakon 50 godina razdvojenosti, ovi zaljubljeni golupčići ponovno su se zbližili na svom srednjoškolskom okupljanju i vjenčali se, dokazujući da srodne duše postoje.

U srednjoj školi, Elaine Hall, koja je u to vrijeme bila navijačica, ozbiljno se zaljubila u bejzbolsku zvijezdu svoje škole, Rolanda Passara. Iako je u to vrijeme između njih dvoje postojala kemija, nikada nisu službeno nastavili vezu. Zapravo, nakon što su diplomirali, oboje su krenuli svatko svojim putem i na kraju se vjenčali s drugim ljudima.

Iza sebe imaju po jedan brak

Međutim, čini se da se srodne duše poput Elaine i Rolanda doista pronalaze. Kad su se desetljećima kasnije sreli, oboje su ponovno bili samci. I unatoč vremenu i udaljenosti, povezanost koju su osjetili bila je trenutna i neporeciva.

“Osjećam se isto kao s 15 godina”, rekla je Elaine za TODAY.com. “Još uvijek imam leptiriće. Samo ga jako volim.”

“Sve ovo vrijeme kasnije, mislio sam da je jednako lijepa, jednako uzbudljiva”, dodao je Roland.

“Uvijek sam imala posebno mjesto u srcu za Rolanda kroz sve te godine,” izjavila je Elaine. “Često sam se pitala kako je, je li sretan, ima li dobar život.”

Nakon ponovnog susreta, podigli su svoju romansu na višu razinu i vjenčali se kako bi Elaine mogla dobiti tradicionalno vjenčanje kakvo je oduvijek željela.

“Stalno sam govorila da u 88. godini možda ne bih trebala nositi veo. Moje su kćeri rekle: ‘Mama, prestani se truditi da ne izgledaš kao mladenka. Ti si nevjesta. Napravit ćemo cijelu stvar’, nastavila je Elaine.

Budući da je Elaineino prvo vjenčanje bila užurbana, jednostavna ceremonija prije nego što je njezin tadašnji suprug otišao u Njemačku u vojsku, nosila je plavu haljinu, a ne bijelu vjenčanicu iz svojih snova. Par je imao troje djece, ali su se na kraju razveli 1975.

Ovaj put je to morala učiniti kako treba kad se udala za Rolanda.

“Kad sam došla do njega, rekao mi je: ‘Izgledaš tako lijepo’,” rekla je Elaine.

Sada, u dobi od 88 godina, zajedno dijele “dobar život”.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare