Ovisnica o alkoholu, zabavama i seksu je upoznala Isusa na vrlo neobičnom mjestu. U baru je čula glas koji ju je ponukao da izađe, a onda je u taksiju imala zanimljiv susret. 

Carla Pratico bila je opsjednuta postignućima. Voljela je činjenicu da je mnogim postignućima dobivala odobravanje muškaraca. No, unatoč uspjehu u karijeri, život joj se svodio na neprestane zabave, alkohol i seks.

Radila je tijekom dana i partijala tijekom noći. Svaki tjedan bi se napila tri do četiri puta kako bi izbjegla bol odbijanja, osjećaja da nije dovoljno dobra i osjećaja da ju nitko ne voli. 

„Pokušavala sam se uvjeriti da me ljudi vole“, rekla je, „Kao, ako me netko odvede kući, onda to mora značiti da mu se sviđam. Tada se probudite u jutro, a ta se osoba ni ne sjeća vašeg imena“. 

Jednog dana, za svoj 23. rođendan Carla je pozvala svoje prijatelje na proslavu. Pojavila se samo jedna osoba. No i ona je ubrzo otišla kući. Carla je ostala potpuno sama kada je odjednom čula glas kako joj govori: „Ovo nije tvoj život“. 

VIDI OVO: Umiruća ovisnica neobično je reagirala na spomen Isusa

„Čim sam čula te riječi znala sam da su istinite. Bilo je kao da je netko upalio svijetla u tom baru za mene“, rekla je. 

Carla je znala da mora otići iz bara i pronaći svoj pravi život. Pijana, izašla je iz bara i pronašla taksi. 

U taksiju su ju muškarac i žena pristali odvesti kući iako su bili van dužnosti. Tada je čula ženu na prednjem sjedalu kako govori: „Ne zna li to Bog?“. 

Carla je uhvatila samo tu rečenicu, ali je zbog nje shvatila da je u baru čula Boga kako joj govori. Pitala je muškarca i ženu vjeruju li u Boga. 

Oni su podijelili evanđelje s njom i rekli joj koliko ju Isus voli te da je preminuo samo za nju. 

„Čula sam tu priču i prije, ali prvi put sam osjećala kao da je samo za mene“, rekla je Carla. 

Dok su razgovarali ona se počela kajati za svoje grijehe. Ta je večer, u taksiju, potpuno promijenila njezin život. 

VIDI OVO: Ovisnica o heroinu je doživjela čudesnu preobrazbu

U konačnici je pronašla crkvu u kojoj je krštena Duhom Svetim. Carla je opisala kako ju je to snažno iskustvo odmah oslobodilo psovanja, pijenja alkohola i spavanja s nepoznatim muškarcima. 

„Shvatila sam da se samo želim neprestano moliti za ljude. Htjela sam da Ga New York upozna. Bog me nikada nije tražio da zaslužim njegovu ljubav. Nikada nije bila riječ o tome da sam morala nešto učiniti ili učiniti nešto na pravi način. Kada zapravo vjerujemo i znamo da smo voljeni, i da smo stvoreni kao objekti Božje ljubavi, onda počnemo činiti prave stvari koje su u skladu s Njegovim srcem“. 

Danas Carla živi za Boga te dijeli nadu s drugima u Ime Isusovo.