Oženio se za djevojku na internetu
Ilustracija: Canva

26-godišnji muškarac se oženio s djevojkom koju je upoznao na internetu. Nije ni slutio kakav će mu problem napraviti. 

Adinda Kanza Azahr iz Indonezije proživio je pravu dramu kada je shvatio da je žena s kojom se oženio zapravo muškarac. Ova neobična priča o prijevari izazvala je veliku pozornost javnosti, a detalji o tome kako je došlo do ove situacije postaju sve šokantniji.

Sve je počelo kada je Adinda svoju “zaručnicu” upoznao na internetu. Nakon nekoliko videopoziva, mladić se zaljubio u prevaranticu za koju je mislio da je žena. Nakon nekoliko spojeva odlučio ju je oženiti, no ubrzo je primijetio neke neobičnosti kod svoje zaručnice.

Lice je uvijek skrivala velom, bila je i protiv službenog vjenčanja, a kao razlog je navela smrt njegove majke. No, nije mogao ni sanjati da je osoba za koju se vjenčao zapravo muškarac.

Šokantno otkriće

Dvanaest dana nakon vjenčanja, Adinda je primijetio da njegova supruga i dalje skriva lice, izbjegava odnos i rijetko izlazi iz kuće. Sumnja je počela rasti, a njegova obitelj odlučila je istražiti identitet mladenke. Istraživanje je pokazalo da je “mlada” zapravo muškarac, što je šokiralo Adindu i njegovu obitelj.

Lažna mladenka, čiji je pravi identitet otkriven, priznala je policiji da joj je cilj bio dobiti novac od Adinde za kojeg se udala. Ova prijevara izazvala je veliko nezadovoljstvo i sada prevarantu prijeti kazna do 4 godine zatvora.

Ova šokantna priča izazvala je veliku pozornost javnosti i postala predmetom rasprave o opasnostima upoznavanja ljudi na internetu i važnosti provjere identiteta prije ulaska u ozbiljne veze.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare