Pacijent kršten u svojoj bolničkoj sobi: Ništa ga nije spriječilo da preda život Bogu

Srce starijeg muškarca radi samo na 15%. No kada je došlo vrijeme da preda svoj život Bogu, ništa mu nije moglo stati na put.

Medicinsko je osoblje puno pomoglo starijem pacijentu koji je kršten u svojoj bolničkoj sobi. Na svu sreću, taj je divan trenutak zabilježen kamerom.

U današnjem je vremenu jako važno naglašavati trenutke u kojima Bog prevlada svojim sjajem. Čini se da svako paljenje televizije i gledanje vijesti donosi samo loše događaje i informacije.

Postoji tako mnogo mržnje u današnjem svijetu da je ponekad teško pronaći nešto pozitivno. Jako je važno zapamtiti da je Bog živ i da djeluje svuda oko nas, čak i kada mislimo da nije tu. Ovo posebno krštenje je predivan primjer za to.

PROČITAJTE: Trebaju li kršćani krstiti malu djecu?

Kenneth Connors je pacijent u bolnici u Alabami. Srce tog starijeg muškarca radi samo na 15%. No kada je došlo vrijeme da preda svoj život Bogu, ništa mu nije moglo stati na put.

Uz pomoć bolničkog osoblje i liječnika, Kenneth je skinut sa aparate te je prenesen na područje gdje može biti kršten. Kenneth je u osamdesetima, ali je pokazao da nikada nije kasno prihvatiti Isusa Krista kao svoga Spasitelja.

https://www.facebook.com/mary.k.curtis77/videos/10210958506433544/

Samo pogledajte ovo predivno krštenje koje se odvija pred vašim očima. Zaista je predivan trenutak kada netko odluči prihvatiti Isusa u svoje srce i predati Mu se. Zaista bi bilo lijepo kada bi oko nas bilo puno više ovakvih trenutaka. Dobrodošao u obitelj, Kenneth.

Ivan 3,16: „Uistinu, Bog je tako ljubio svijet
te je dao svoga Sina Jedinorođenca
da nijedan koji u njega vjeruje
ne propadne,
nego da ima život vječni“.