Majka je čula neobične zvukove iz monitora, a onda shvatila da beba nije sama

Kada su se Roy i Bernita Rogers vjenčali, odmah su htjeli imati obitelj. No njihovi snovi su se počeli činiti nedostižnima kada je Bernita tri puta prijevremeno rodila.

Nažalost, sve su njihove bebe preminule. Bernita je osjećala užasnu prazninu u svom srcu koju ništa nije moglo ispuniti.

Snimka zaslona: YouTube

Tužni je par gotovo u potpunosti odustao kada je jednog dana malena mačkica ušetala u njihove živote. Svu su ljubav dali za brigu o toj malenoj slatkici.

Roy i Bernita su uskoro saznali da je „Midnight“ (hrv. Ponoć) zapravo vrlo sretna maca. Nakon godinu dana od kada su našli mačkicu ovaj je par ponovno zatrudnio.

Bernita je rodila zdravu djevojčicu Stacey. Zbog svih negativnih prošlih iskustava par se vrlo zaštitnički ponašao prema djetetu te su uvijek blizu imali monitor za bebu.

Čak je i Midnight preuzela ulogu bebinog osobnog zaštitara. Uvijek je pazila na nju.

Snimka zaslona: YouTube

Kada je Stacey imala samo 6 tjedana, Bernita ju je položila na spavanje te je otišla u dnevni boravak družiti se sa svojim roditeljima. No Midnight se činila ljubomornom što nije središte pozornosti te je počela skakati na Bernitu.

Ona ju je ignorirala te je ustala kada je čula neobične zvukove kako dolaze iz monitora za bebu. Vidno uznemirena otišla je u Staceynu sobu. Bila je zaprepaštena kada je uvidjela što je mačka zapravo namjeravala.

IZVOR:Sharetap