Par koji je očekivao blizance se šokirao kada im je doktor rekao: „Žao mi je“
Snimka zaslona: YouTube

Bračni par je radosno očekivao svoje jednojajčane blizance, no šokirao se kada im je doktor rekao da mu je žao. 

Kada su Matt i Jodi Parry iz Lancastera, UK, saznali da je Jodi po drugi put trudna, bili su uzbuđeni. Već su imali sina te su bili uzbuđeni što će proširiti svoju obitelj.

Kada je obitelj saznala da Jodi zapravo nosi jednojajčane blizanke bili su jednostavno presretni. Dvostruko presretni!

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

No njihova je sreća splasnula kada je Jodi rodila prije vremena. Doktor je poveo Matta i Jodi u malenu i beživotnu sobicu.

Doktor je tada izrekao tri riječi koje su potpuno preokrenule njihov život: „Žao mi je“. Njihove su predivne kćeri, Abigail i Isobel, imale Downov sindrom.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Iako je roditelje iznenadila ta činjenica, bili su zaprepašteni načinom na koji im je to doktor rekao. Jodi je rekla da ju je ta doktorova rečenica učinila da se osjeća kao da prima „životnu kaznu“. Rekla je: „Taj dan se nisam osjećala kao majka. Osjećala sam se zbunjeno i izgubljeno.“

VIDI OVO: Dječak s Downovim sindromom je prvi put vidio svoju malenu sestru – njegovu reakciju roditelji nikada neće zaboraviti

Matt i Jodi su saznali da je šansa za rođenjem blizanaca koji oboje imaju Downov sindrom neopisivo mala. Nitko im nije pružio pomoć, nitko ih nije vodio niti ih uputio prema informacijama koje su trebali.

Nitko ih nije pokušao razuvjeriti da će njihova obitelj biti u redu. Bili su preplašeni jer nisu znali hoće li njihove kćeri moći ikada hodati, razgovarati ili pohađati školu te imati bilo što slično normalnom životu.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Plašila ih je budućnost njihovih kćeri. No, pet godina kasnije, cure su sve iznenadile.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Zapravo, one su pravi blagoslov i toj obitelji i cijelom svijetu. One su postale inspiracija za sve ljude.