Par je platio račun u restoranu, a konobarica nije ni slutila što joj spremaju

Par je imao novca da plati račun u restoranu, no ne da i ostave konobarici napojnici. Imali su plan koji nije nimalo slutila. 

Posao osoblja u restoranima često se ne cijeni i ne plaća dovoljno. Kao što možete i zamisliti nije lako gostima udovoljavati svake minute u danu.

Napojnice su često nikakve, a osoblje cijeli dan provodi na nogama.

Chelsea Roff radi kao konobarica u restoranu. Uvijek je nasmiješena, ponekad zna zaplakati, pogotovo ako joj gost kaže da joj ne želi dati napojnicu. Ako netko zaslužuje odmor to je Chelsea.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Ovu je mladu ženu odgojila njezina sestra, bori se s poremećajem u prehrani i vodi neprofitnu organizaciju koja nastoji pomoći onima koji pate od poremećaja prehrane kroz jogu. Iako je Chelsea u financijskim poteškoćama, njezino lice pokazuje da je iznutra sretna osoba.

Chelsea je ostala pristojna i kada joj je jedan par rekao da imaju novca tek za svoje jelo, i da nemaju za njezinu napojnicu. Iako se oslanja na napojnice kako bi platila račune izašla je u susret ovom paru.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: YouTube

Kada joj je par ponudio nevjerojatnu alternativu, umjesto napojnice, Chelsea nije mogla vjerovati! Ranije toga dana netko joj je na stolu ostavio hrpicu novca, a ona ga je odmah podijelila s kolegama u restoranu.

Chelsea nije imala pojma što se s njezinim gostima događa. Smjestili su joj šalu kojom su joj dali poklon iz snova!

IZVOR:Faithtap

NAJNOVIJE!