Par je posvojio dijete, no čekalo ih je još jedno iznenađenje

Neplodni par je posvojio dijete, a kasnije ih je čekalo još jedno prekrasno iznenađenje. 

Joseph i Shanna Weight su imali predivan brak. Svi su im govorili da će njihova djeca biti najsretnija djeca na svijetu. No, tada su stigle loše vijesti. Koliko god su pokušavali, Shanna nikako nije mogla začeti. 

Kasnije su otkrili da su neplodni, ali su očajno željeli dijete. Morali su se okrenuti u drugom smjeru – odlučili su se za dugotrajan i težak proces posvajanja. 

Nakon nekoliko godina odobreni su kao posvojitelji. U to je vrijeme i maleni Milo došao u sustav agencije za posvajanje. On je bio beba čija je majka bila tinejdžerka. Milo se činio savršeno zdrav. Bila je velika sreća da je on mogao biti posvojen. 

Par posvojio dijete 1

Weighti su se odmah zaljubili u njega. Odlučili su ga posvojiti. Ujedno su odlučili biti u kontaktu s njegovom biološkom majkom. 

Milo je rastao i posao predivan i razigran dječak. 

VIDI OVO: Crna obitelj je posvojila bijelu bebu te naučila nezaboravnu lekciju

No tada se dogodilo još jedno čudo. Shanna je saznala da je trudna. Kada je Milo imao samo 6 godina, dogodilo se nešto još nevjerojatnije. 

Weightsi su izgubili kontakt s Milovom majkom na nekoliko mjeseci. Postali su zabrinuti. Tada ih je nazvala agencija za posvajanje. Milova je majka, ispalo je, bila izvan dosega jer se saznala da je ponovno trudna. I dalje se smatrala premladom da bi imala dijete. Znala je da Weightsi imaju dvoje djece, ali ipak nije htjela da Milo odraste bez svoje sestre. 

Agencija je pitala Weightse žele li posvojiti i drugo dijete. No, odgovor nije stigao odmah. Weightsi su odlučili da žele samo dvoje djece. 

Vrijeme isto nije bilo baš pogodno. Nash, njihov biološki sin, imao je samo 2 godine kada su čuli vijesti. 

Par posvojio dijete 2

Shanna je odmah rekla da oni to ne mogu. No, što su više razgovarali, bili su sve sigurniji da je jedina prava stvar posvajanje i drugog djeteta. 

No još nisu bili potpuno sigurni. Tada ih je Milo čuo kako razgovaraju o novoj trudnoći njegove mame. Bio je presretan te je rekao da moraju donijeti bebu kući. 

VIDI OVO: Medicinska sestra je posvojila zlostavljanu bebu, a onda otkrila cijelu istinu

To je bilo dovoljno za Weightse. Odlučili su se na posvajanje. 

Malena Onni Pearl rođena je u veljači 2019. godine. Milo je bio presretan što je dobio sestru. Nash je isto bio sretan iako nije posve razumio što se događa. 

Par posvojio dijete 3

Weightsi sada imaju troje djece što znači da njihov dom još godinama neće biti tih, ali i da će biti ispunjen s više ljubavi nego ikada prije.