Par je posvojio dječaka, a ubrzo i njegovih četvero braće i sestara

Argentinski par Claudio Boccalon i Mariela Rzepeski posvojio je dječaka, a ubrzo i njegovih četvero braće i sestara. Pročitajte njihovu priču.

Argentinski par Claudio Boccalon i Mariela Rzepeski oduvijek je sanjao o tome da će imati djecu. To nije bilo tako lako, kao što su oni mislili.

Nakon što su se vjenčali, pokušavali su, ali nažalost neuspješno.

Nakon toga su išli na sva medicinska testiranja kako bi otkrili mogu li dobiti dijete, te su započeli tretman plodnosti. Kada ni to nije uspjelo, odlučili su na posvajanje djeteta.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: Facebook

Ni to nije bilo baš jednostavno. Čekali su 10 godina, dok ih nisu obavijestili kako postoji dijete koje mogu posvojiti: Julio, dvanaestogodišnjak, koji živi u pokrajini Misiones.

Kada su ga došli upoznati, otkrili su nešto neočekivano: Julio nije jedino dijete – ima četvero mlađih braće i sestara. Jedini problem je bio što je on postao prestar za posvajanje, jer roditelji uvijek žele mlađu djecu. Ali Mariela i Claudio su se odmah zaljubili u Julia.

VIDI OVO: Bračni par posvojio troje djece od umiruće susjede, a onda je uslijedilo pravo iznenađenje

Bio je otvoreno dijete, odmah je počeo razgovarati s njima, postavljao im je pitanja i govorio o svojoj obitelji.

Snimka zaslona: YouTube
Snimka zaslona: Facebook

Očito je da je on jako volio svoju braću i sestre. “Tu noć, po prvi put u mom životu, osjećala sam se kao majka. Juliova ljubav prema braći i sestrama nas je dirnula u srce: on je predstavljao vrata za njih”, rekla je Mariela.

Snimka zaslona: Facebook
Snimka zaslona: Facebook

Claudio i Mariela nisu mogli ni pomisliti da ova djeca budu razdvojena u različite obitelji. Donijeli su veliku odluku. Neće posvojiti samo Julia, nego svih petero.

Njihovi životi su se promijenili preko noći, osobito roditeljima koji su od obitelji od dvoje, dobili obitelj od sedmero u jednom danu.

VIDI OVO: Posvojena djevojčica opisala je trenutak kada je prvi put ugledala svoju majku, rasplakala je milijune

Kolika je to radost bila za ovu djecu da budu pronađena od para koji ih želi prihvatiti sve zajedno, kao jednu veliku obitelj.

Pogledajte ovaj predivan video (na španjolskom). Čak i ako ne razumijete jezik, izgled njihovih lica dok se igraju zajedno će popraviti vaš dan.

"TENER 5 HIJOS ME CAMBIÓ LA MANERA DE VER LA VIDA"Los Boccalon quisieron tener hijos desde siempre. Intentaron e intentaron pero el embarazo que tanto deseaban no llegaba. No se desanimaron y persiguieron su sueño de ser padres: adoptaron a 5 niños de distintas edades 😍😍😍 ¡Compartí si te gustó!

Objavljuje La Nación Más u Utorak, 7. veljače 2017.