Ovo je priča o Juliji Washington i njenom suprugu koji već imaju dvije biološke kćeri, ali su odlučili proširiti obitelj posvajanjem jednog siročeta. Braća Michael, Jess i Camden živjeli su zajedno u sirotištu.

Michael je preuzeo odgovornost zaštite braće, posebno Jessa koji je bolovao od cerebralne paralize, koja je utjecala na koordinaciju udova.

Kada su Washingtoni čuli za ovu djecu, odmah su im osvojili srca i nisu mogli povesti kući samo jedno dijete, iako su planirali samo jedno. Posvojili su svu trojicu i na taj način povećali broj članova na sedmero! To je zahtijevalo puno pažnje, posebno kod malog bolesnog dječaka.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Ali Julia i njen muž bili su vrlo uzbuđeni da postanu roditelji ovim dječacima. Međutim, radostan trenutak je bio prekinut kada su dobili poziv iz sirotišta – i kada je Julia saznala za Elijaha.

Elijah ima 17 mjeseci i najmlađi je brat Jesse, Michaela i Camdena. Budući da je bio beba, nalazio se u drugom sirotištu koje je bilo udaljeno 1600 kilometara. Sama pomisao da je bio razdvojen od svoje braće, slomilo je srce Juliji i što je drugo mogla učiniti?

Pitali su je da li želi usvojiti dijete, ali to je bilo previše za nju jer se trebala naviknuti na hendikepirano dijete, tako da je smatrala da nije dorasla izazovu.

Danima joj je Elijah prolazio kroz glavu i razmišljala je li u redu da on ostane podalje od svoje braće samo zato što je najmlađi? Onda joj je sinulo rješenje – pozvala je svoju susjedu i prijateljicu Jay Houston.

Jay je usvojila malog Elijaha i danas ima sretan brak. Zajedno s mužem ona ima dvoje biološke djece i zna koliko je važno da djeca imaju obitelj. Julia je pitala Jay da posvoji Elijaha, kako bi mogao odrasta sa svojom braćom i živi u ljubavi i brizi.

Obje nove majke bile su presretne što su mogle usvojiti Elijaha te su se zakunile jedna drugoj da će četiri dječaka zauvijek odrastati zajedno kao braća i imati obje obitelji kao svoj dom.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Elijah je stigao kući svojoj novoj obitelji – Houston i sada Michael, Jess i Camden znaju da im je Elijah brat. Dječaci su zbrinuti i obitelji provode dosta vremena zajedno kako bi se uvjerili da se braća vide jedni druge što je češće moguće. Zato žive u istom kraju i sada su jedna velika obitelj.

Pogledajte priču o ovim dječacima i podijelite je s drugima!

IZVORFokuzz.com