NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePar se pripremao za vjenčanje kada je nesreća sve promijenila, no sada...

Par se pripremao za vjenčanje kada je nesreća sve promijenila, no sada za sve zahvaljuju Bogu

Travis Johnson se pripremao za vjenčanje sa svojom djevojkom Rachael Bozsik kad nesreća na motociklu sve promijenila. A najbolji dio je to što Rachael i njezin suprug, Travis, svakodnevno zajedno doživljavaju radost i zahvaljuju Bogu za Travisov život.

“Ovo su bili najbolji i najgori mjeseci u našim životima”, prisjetila se Rachael čije je prezime sada Johanson. Ako ovo nije stvarna verzija filma Ja prije tebe, ne znamo što je.

Travis je bio samo ulicu udaljen od njihove kuće kada ga je udario automobil dok je bio na motociklu, zbog čega je pretrpio teške ozljede. Travis je slomio obje ruke i zapešća, nogu i gležanj. Jedna ruka i lakat bili su mu potpuno smrskani.

Kako bi sanirao traumu, podvrgnut je 19-satnoj operaciji. Prije nego što je bio podvrgnut operaciji, Travis je molio medicinsku sestru da Rachael pošalje poruku kako bi, ako se nešto dogodi, znala koliko je voli.

Hvala Bogu, Travis je preživio operaciju. Sada kada je bio stabiliziran, par se trebao suočiti sa sljedećim izazovom – Travis će biti u invalidskim kolicima sljedećih osam mjeseci dok se oporavlja od iskustva na rubu smrti. Ono što je moglo opteretiti njihov odnos zapravo je postalo povod za procvat njihove ljubavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luxury Branding Coach (@rachaelbozsik_johanson)

Najbolji i najgori mjeseci u našim životima

“Ovo su bili najbolji i najgori mjeseci u našim životima”, prisjetila se Rachael . “Uistinu smo razumjeli od čega se sastoji naš odnos i zajedno smo se borili protiv traume. Učili smo zajedno s puno ljubavi.”

Njihov odnos iskovan je u suprotnosti s traumom. Ipak, kroz sve to, Bog je držao ovaj par u svojim iscjeliteljskim rukama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luxury Branding Coach (@rachaelbozsik_johanson)

Dana 7. siječnja, par je proglašen mužem i ženom na jednostavnoj ceremoniji koju je okupilo nekoliko članova obitelji i prijatelja.

Kako bi odali počast Travisovom ocu, Terryju koji je umirao od raka, par je želio ispoštovati njegovu želju da promijeni obiteljsko ime natrag na izvorno napisano Johanson dok su zajedno potpisivali vjenčani list.

Bog mijenja ljude iz slave u slavu. Ne volimo biti testirani ili prolaziti kroz traumatične okolnosti, ali ako se predamo procesu, On pročišćava naša srca i jača našu ljubav prema Njemu i jednih prema drugima.

U rukama Učitelja, trauma i neočekivano imaju svrhu  koja će vas preobraziti i oblikovati, ojačati i savršeno dizajnirati za ono što On treba, slično kao što je učinio s Travisom i Racheal. Neka se suoče sa svakom olujom s Božjom milošću i slavom u središtu svojih života.