Snimka zaslona: YouTube

Pas je svoje vlasnike upozorio na opasnost koju nitko nije vidio i uspio zaštititi susjede. 

Za pse se kaže da su “čovjekov najbolji prijatelj”, ali ponekad mogu biti i više od toga. Lucy je australski ovčar iz Arlingtona, Washington. Lokalne vijesti i policija Arlingtona istaknuli su njezino junaštvo. Ime njenog vlasnika je Dougles O’Connor II.

“Nešto poslije 3 sata ujutro, vatrogasci/hitna pomoć Sjevernog okruga i policija Arlingtona su poslani.”, stoji u opisu YouTube videa. Ovaj ranojutarnji lavež bio je razlog da su ovi susjedi ostali na sigurnom.

Pas je spriječio požar opasan po život

Douglas priča priču o svom herojskom psu i kako je pas upozorio svoje voljene na opasnost. Ispričao je trenutak kada je Lucy probudila njega i njegovu ženu:

“Glasno, vrišteće lajanje. Bilo je to potpuno drugačije nego što je samo lajala na uobičajeni način. To nas je oboje potpuno probudilo. Nešto nije u redu. Vau. Pokušavala nam je nešto reći.'”

Na njegovo iznenađenje, pas ih je upozorio da preko puta gori vatra. Vatra je bila izvan kontrole u šupi i ogradi, ali vatrogasci su stigli i ugasili vatru prije nego što je stigla do kuće.

Gledanje ovog videa podsjeća nas na Božju zaštitu za nas na neočekivane načine. Nevjerojatno je vidjeti kako je Bog upotrijebio ovog psa da zaštiti obitelj preko puta.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare