Pijani otac je tukao dječaka (2) dok nije pao u nesvijest

Dječak (2) iz Skoplja, kojeg je do nesvijesti pretukao njegov pijani otac F. S. (47), završio je na dječjoj kirurgiji u Kliničkom centru ”Majka Tereza”, a monstrum u pritvoru.

Na Klinici za dječju kirurgiju kažu da je dječak kod njih bio primljen s potresom mozga i u teškom traumatiziranom stanju.

– Ima veliki broj hematoma i kontuzija po tijelu. Napravljena su ispitivanja i, srećom, nema unutarnjih krvarenja, ali je dijete bilo teško istraumatizirano, pa smo ga sa sedativima morali smirivati – izjavio je dr. Vladimir Čadikovski s Klinike za Dječje bolesti.

Dok je njegova supruga Đ. S. bila na poslu, pijani otac F. S. je prije dva dana nasrnuo na svoje četvero djece. Najmlađeg, dvogodišnjeg sina je tukao sve dok se dijete nije onesvijestilo.

Potresno pismo sina ocu koji pije

Kada se oko 18.30 sati Đ. S. vratila s posla, zatekla je četvero svoje maloljetne djece zaključane u sobi. Čim je njen najstariji sin (9) čuo majčin glas i otključao vrata sobe, dojurio je njihov pijani otac i nasrnuo na svoju suprugu, nanoseći joj ozljede po tijelu.

Žena se nekako uspjela osloboditi od nasilnika i pobjeću u sobu kod djece. Tada je od njih čula da ih je otac sve tukao, a najviše najmlađeg brata.

Nakon izvjesnog vremena žena je nekako uspjela neprimjetno izaći iz stana i svoje dvogodišnje dijete taksijem odvesti na Hitnu, gdje je dječak zadržan na liječenju, piše Avaz.