Podijelila je potresne fotografije nakon što ju je muž pretukao

Jenna Hurley, žrtva obiteljskog nasilja, podijelila je potresne fotografije nakon što ju je pretukao suprug uz snažnu poruku.

Ova hrabra žena je tom objavom htjela ohrabriti sve one koji su nečija žrtva, poručujući da ne trebaju trpjeti niti šutjeti o bilo kojoj vrsti nasilja.

Na Facebooku je napisala sljedeću objavu:

“Ovo je bilo teško učiniti, iznijeti vlastiti “prljav veš” u javnost. Ali danas, me je pretukao moj bivši suprug i otac mog jednogodišnjeg djeteta. On me je pretukao, ali se pravdao da je bio vrlo pijan. Nije mi ništa polomio (iako djeluje nevjerojatno) i dobio je 21 mjesec zatvora, ali poznajući naš sustav, on će zbog “dobrog ponašanja” biti pušten za šest mjeseci.

To nije dovoljno za ovo što mi je učinio.

Foto: Facebook

Ovo nije objava za sažaljevanje, čak se osjećam jača nego ikada, ali neću šutjeti pred ovakvim čovjekom. On je već ranije bio osuđivan za nasilje (pretukao je svoju bivšu djevojku). Posesivan je i ima potrebu kontrolirati, zato ne želim šutjeti.

PROČITAJTE: Razvod i kršćani: Ove su 4 situacije u kojima razvod može biti moguća opcija

Zato vam želim reći, nemojte trpjeti nasilje, niti da dozvolite da vas itko kontrolira. Ako se bojite tog nekog, ako on kontrolira vas na poslu ili vaše prijatelje, ostavite ga. Znam da je teško, ali ostavite takvu osobu. Uzmite svoju djecu, pokupite se i odite. Da nisam otišla i ostavila takvog čovjeka, tko zna što bi mi se dogodilo, možda moja djeca ne bi više imala majku”, stoji u objavi.

Foto: Facebook

Jennin otac je za britanski Mirror izjavio je da te noći nije mogao prepoznati svoju kćerku nakon što ju je ugledao u kući pakla.

– Kada sam ugledao moju princezu, nisam mogao vjerovati što vidim. Ovdje nije riječ samo o psihičkoj i fizičkoj boli ili strahu, ovdje je riječ o mnogo težoj stvari. Međutim, ponosan sam na nju. Moja hrabra kćerka je iz ovoga izašla jača – rekao je otac.

Također, njeni prijatelji pružili su joj svu podršku i ponosni su, jer je iz pakla izašla kao jača i javno progovorila o torturi koju je pretrpjela.