NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePojavilo joj se nekoliko modrica na tijelu, a ubrzo je otkrila da...

Pojavilo joj se nekoliko modrica na tijelu, a ubrzo je otkrila da boluje od teške bolesti

Žena je prvo počela primjećivati modrice koje su joj se iznenada pojavile na tijelu, no ubrzo joj je dijagnosticirana teška bolest.

Victoria Lang (30) mislila je da zbog korone obilno krvari tijekom ciklusa, no istina je bila puno strašnija. Bila je zapanjena kada su joj liječnici prošlog ožujka rekli da ima akutnu promijelocitnu leukemiju.

Victoria je provela 42 dana u bolnici nakon što joj je postavljena dijagnoza i rekla je da možda ne bi znala da ima rak da nije otišla svom liječniku opće prakse zbog svoje abnormalne mjesečnice.

Ova žena je opisala da je krvarenje bilo toliko obilno, kao da je netko “odvrnuo slavinu”, toliko da je krvarila kroz tampon i uložak dok je bila na poslu.

Imala je nekoliko modrica i lagani gubitak apetita

Victoria iz Buntona, Sjeverni Lanarkshire, objasnila je da je imala nekoliko modrica i lagani gubitak apetita, ali bez drugih simptoma.

– U veljači sam imala normalan ciklus, no onda sam u ožujku počela jako krvariti i znala sam da je nenormalan ciklus – rekla je.

– Ujutro sam se probudila i morala sam otrčati po ručnik da ga držim ispod sebe. Znam što je za mene normalno i kakve su mi menstruacije i ovo je bilo ludo. Krv je tekla, kao da je netko odvrnuo slavinu. To je trajalo cijeli dan, nosila sam tampon i uložak i krvarila sam kroz njih, bila je to luda količina krvi. Do tada sam imao nekoliko modrica na koljenu i ramenu, ali sam mislila da znam odakle dolaze, tako da se zvona za uzbunu nisu oglasila. Primijetila sam da je modricama trebalo dosta vremena da zacijele kako treba – objasnila je.

Victoria je nazvala svog liječnika opće prakse, koji joj je napravio krvne pretrage prije nego što joj je rekao da će morati biti primljena u Glasgow Royal Infirmary.

Dijagnosticirana joj je leukemija

Liječnik joj je rekao da misle da se vjerojatno radi o leukemiji i ubrzo je prebačena u Beatson Cancer Center.

Uzorak koštane srži kasnije je potvrdio njezinu dijagnozu i Victoria je provela šest tjedana u bolnici.

– Nisam bila bolesna, niti sam imala neke simptome, pa je to bio šok. Prebačena sam u Bitson Cancer Center i tamo sam provela 42 dana – ispričala je Victoria.

Molimo se za ovu ženu da Bog sve izvede na dobro u njenom životu!