Pokojni otac je poslao kćeri rođendansku čestitku za 21. rođendan
Foto: Facebook

Pokojni otac je nastavio slati svojoj kćeri rođendanske čestitke pet godina nakon smrti, a za 21. godinu joj je poslao posljednju.

Bailey Sellers se oprostila od svog oca kada je imala samo 16 godina. Ipak, čak i nakon što ga je rak gušterače usmrtio, Bailey je svake godine od svog pokojnog oca dobivala cvijeće i rođendansku čestitku.

Zatim, na njezin 21. rođendan, dirljiva poruka njezina oca nagovijestila je da će biti posljednja koja će stići.

Michael Sellers imao je samo 56 godina kada su mu liječnici dijagnosticirali rak gušterače četvrtog stadija. U to je vrijeme Bailey, njegova najmlađa kći, bila učenica drugog razreda srednje škole. Počela je ostajati kod kuće kako bi se brinula o svom umirućem ocu i provodila vrijeme s njim.

“Počela sam se školovati kod kuće kako bih mogla pomoći mami… jer on više nije mogao raditi”, rekla je .

Michael je umro samo šest mjeseci nakon dijagnoze. Ali prije odlaska, posebno se pobrinuo za svoju najmlađu kćer Bailey. Plaćao je unaprijed tako da je svake godine, na svoj rođendan, Bailey dobivala cvijeće i rođendansku čestitku od svog pokojnog oca, sve dok nije napunila 21 godinu.

Ožalošćena kći je primila rođendansku čestitku od pokojnog oca

Rastanak nikada nije lak. I samo tri mjeseca nakon što se Bailey oprostila od svog oca, stigla je čestitka i cvijeće za njezin rođendan – baš kao što je Michael obećao. Kartica je glasila,

“Prvi sam te volio…sretan 17.! S ljubavlju, tata.”

Slatka tradicija se nastavila, a Bailey je svake godine od pokojnog oca dobivala cvijeće i rođendansku čestitku. A kad je došao njezin 21. rođendan, Bailey je znala da će to biti posljednji put.

Čestitka pokojnog oca
Foto: Twitter

Prekrasan ljubičasti buket stigao je s posljednjim pismom njezina oca, koje je glasilo:

“Bailey,

Ovo je moje posljednje ljubavno pismo tebi do ponovnog susreta. Ne želim da proliješ još jednu suzu za mnom, moja djevojčice, jer ja sam na boljem mjestu. Ti si i uvijek ćeš biti najdragocjeniji dragulj koji mi je dan. Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju mamu i ostaneš vjerna sebi. Budite sretne i živite život punim plućima. I dalje ću biti s tobom kroz svaku prekretnicu, samo pogledaj oko sebe i bit ću tu. Volim te Boo Boo i sretan rođendan!!!!

Tata”

Dirnuta tatinim posljednjim darom, Bailey je na društvenim mrežama podijelila sliku cvijeća i čestitke koja je brzo postala viralna!

Posljednja želja voljenog oca

Michaelov promišljeni čin nije iznenadio njegovu suprugu Kristy Sellers, s kojom je u braku 18 godina. Povjerio joj se nakon što je sve dogovorio.

“Sjedili smo na kauču – a prošlo je otprilike mjesec dana prije nego što je preminuo – i rekao je da je to već učinio. Da su to bili njegovi planovi”, prisjetila se Kristy. “Rekao je: ‘Radit ću to do njezina 21. rođendana. A ako bude udana, zamoli drugu osobu da joj pošalje cvijeće u znak sjećanja na mene.’”

I dok Michaelov čin za svoju djevojčicu izaziva svu pozornost, otac četvero djece imao je poseban dar za svako dijete, koje ima od 21 do 33 godine. Svaki je od oca dobio izvezeni rubac, nad kojim se molio prije smrti.