Pokušala si je oduzeti život, no jedan susret u 2 ujutro sve je promijenio

Žena koja je koristila tablete da otupi svoju bol gotovo deset godina je odlučila oduzeti si život, no jedan susret u dva ujutro je sve promijenio. 

Zlostavljanje u djetinjstvu

Dora Orozco žudila je za zaštitom, prihvaćanjem i ljubavlju dok je odrastala. Kada je imala samo 3 godine majka je ostavila nju i njezinu braću i sestre u Guatemali te je otišla u Ameriku. Djeca su odrasla s rođacima i prijateljima. No njezina majka je obećala da će ih povesti u Ameriku čim dovoljno zaradi. 

Kada je imala 13 godina, Dora se preselila u Los Angeles kod svoje mame. No, njezini snovi o sretnoj obitelji pretvorili su se u verbalno zlostavljanje. Tada je počela vjerovati lažima da nije dovoljno dobra. 

Krivi pogled na Boga

Uz to, njezinom osjećaju nepripadanja pridodala je i crkva u koju je išla. U toj su crkvi naučavali o osudi i o Bogu koji je ljutit zbog čega je Dora imala potpuno krivo mišljenje o Bogu. 

„Morali ste zaraditi Božju ljubav. Ako ne budete slušali, onda će vas Bog kazniti“, prisjetila se svog stava. 

Dora je također pokušala ući u bandu jer je kao tinejdžerka žudjela za ljubavlju i prihvaćanjem. Kada se obitelj preselila u Tennessee, zlostavljanje se pogoršalo. Počela je vjerovati da ju Bog kažnjava. 

VIDI OVO: Je li samoubojstvo neoprostivi grijeh?

Ovisnost i samoubojstvo

Kada je imala 19 godina Dora je otkrila tablete koje mogu otupjeti njezinu bol. Uskoro je postala ovisna o drogama jer je tako mogla zaboraviti svoje probleme. No njezino se stanje pogoršalo te si je nekoliko puta pokušala oduzeti život.

2015. godine Dori je dijagnosticirana multipla skleroza. Mislila je da ju tako Bog kažnjava jer je postala ovisnica. Jednog je dana odlučila oduzeti si život. Napisala je pismo u kojem je krivila sve druge za svoju patnju.

No, prije nego si je oduzela život, ona je imala susret s Bogom koji je sve promijenio. 

NAJNOVIJE!