Policajac usvojio mačića

Policajac dobrog srca usvojio je mačića bačenog s prozora i pružio jadnom stvorenju dom pun ljubavi kakav zaslužuje!

Životinje, kao i ljudi, žele biti negdje gdje će dobiti nježnu ljubav i brigu. Nitko, uključujući životinje, ne želi biti zlostavljan ili maltretiran. Članovi dlakave četveronožne zajednice također su dio Božjeg stvorenja. Kao takvi zaslužuju dobro postupanje i ljubaznost.

Hvala Bogu, jedan je policajac priskočio u pomoć slatkoj, umiljatoj mački s kojom su se zlostavljali. U snimci objavljenoj na YouTubeu, policajac Timothy Rigg objasnio je kako je posvojio mačku iako je vjerovao da se to nikad ne bi dogodilo.

Mačić bačen s prozora

Timothy je rekao da se odazvao pozivu kada je mačka Penny izbačena kroz prozor. Kad je došao na mjesto događaja, Timothy je zatekao preplašenu mačku kako se skriva ispod kauča.

Međutim, životinja mu se popela na rame. Ubrzo nakon toga, policajac je shvatio da mora posvojiti mačku.

“Dakle, oduvijek sam bio u blizini životinja, ali nikada nisam mislio da ću imati mačku”, rekao je Timothy. “Ali odmah sam znao da ćemo Penny i ja zauvijek biti zajedno.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Rockingham-Harrisonburg SPCA (@rhspca)

Policajac je usvojio mače

Nakon incidenta, prema Timothyju, životinja je bila nasmrt preplašena. Mačka je drhtala i tresla se, nesigurna što da radi u toj situaciji. Međutim, kada je mačka bila na Timothyjevom ramenu, osjećala se sigurnom i zaštićenom, predući cijelo vrijeme.

Čak i kad je Timothy pokušao ostaviti mačku u skloništu za životinje, Penny je odbila pustiti. Učinila je sve što je mogla da ostane na Timothyjevu ramenu.

U tom je trenutku Timothy pitao bi li mogao povesti Penny sa sobom kući. A sada, nakon trotjednog procesa udomljavanja, policajac je usvojio mačku.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare