NaslovnicaSvjedočanstvaŽivotne pričePolicajac je sjeo pored beskućnice, nije znao da ga netko snima

Policajac je sjeo pored beskućnice, nije znao da ga netko snima

Jedna slučajna prolaznica snimila je njihov ručak na travi, a njen partner podijelio je fotografiju na Facebooku.

Policajac Michael Rivers već godinama radi u Goldsboro Police Departmentu u Sjevernoj Karolini i zbog toga zna skoro svakog beskućnika na tom području. No u srijedu je ugledao ženu koju dotad nije vidio, i to u majici s natpisom “Beskućnica. Najbrži način da postaneš nitko”.

Rivers je za CNN ispričao da ju je vidio iz automobila, spustio prozore i kratko je pozdravio pa se odvezao. “Bog je naumio da joj moram donijeti ručak. Okrenuo sam se i pitao ju je li jela tog dana. Rekla je da nije”, ispričao je 29-godišnji policajac.

Otišao je u obližnju pizzeriju, kupio pizzu i sjeo na travu s njom. On i Michelle (kako mu je žena rekla da se zove) sjedili su 45 minuta zajedno i razmijenili svoje životne priče. Žena mu je rekla da ima bolesnu 12-godišnju kći i 23-godišnjeg sina. Njen suprug, također beskućnik, stajao je na drugoj strani ulice dok su njih dvoje jeli i razgovarali.

Cassie was out on her lunch break and observed Goldsboro’s Finest enjoying lunch with a homeless person. Law enforcement…

Objavljuje Chris BarnesSrijeda, 11. ožujka 2020.

VIDI OVO: Policajac je pronašao napušteno dijete, a onda učinio nešto divno

“Shvatio sam da i mene i nju javnost percipira isto”, zaključio je policajac i dodao da beskućnike ljudi često osuđuju i gledaju u negativnom svjetlu. Kao i policajce jer je društvo, smatra Rivers, fokusirano samo na “kukolj u žitu”.

Jedna slučajna prolaznica snimila je njihov ručak na travi, a njen partner podijelio je fotografiju na Facebooku. Zatim su taj prizor podijelile tisuće ljudi.

“Policija radi toliko toga za našu zajednicu, a mnogo toga prođe neopaženo. Vidimo vas, nastavite s dobrim radom”, napisao je Chris Barnes koji je podijelio fotografiju.

IZVOR:Index.hr