Policajac herojski spasio 4-mjesečnu bebu od gušenja

Iako se na policiju vrlo negativno gleda, jedan policajac iz Južne Karoline nazvan je herojem.

Kamera na njegovu prsluku snimila je policajca Derralla Fostera iz Belton policije kako spašava 4-mjesečnu bebu koja se gušila. Stigao je na scenu da  bi vidio uznemirene susjede koji su mu mahali u panici.

Malena beba Maryelle prestala je disati nakon što se počela gušiti Tylenolom koji joj je majka, Kiersten Nivens, dala kako bi joj umanjila bolove od rasta zubi. Mama je istrčala po pomoć nakon što joj se mobitel ugasio. „Nije bila plava, ali nije ni disala“, rekao je Foster, „Bila je potpuno opuštena. Znao sam da moram brzo djelovati“.

VIDI OVO: ”Hvala Ti, Isuse”: Tinejdžer s cerebralnom paralizom spasio medicinsku sestru od gušenja!

Foster je pokušao oživjeti bebu modificiranom masažom prsa te ju je nježno potapšao po leđima kako bi lijek ispao. No, beba se činila letargičnom. No on nije odustajao, nastavljao joj je tapšati leđa dok beba nije zaplakala. „Odahnuo sam“, rekao je Foster, „Samo radim svoj posao. To je sve“.

Majka bebe bila je jako zahvalna Fosteru i svim osobama koji su pomogli njezinom djetetu. Divno je kada policajac spremno zakorači izvan svoje domene kako bi pomogao unesrećenima.

https://www.youtube.com/watch?v=NH4E8zADu54