Policajac je zaustavio čovjeka zbog prebrze vožnje: “Kao da ga je Bog poslao da bude tamo”

Državni policajac u Sjevernoj Karolini je zaustavio čovjeka zbog prebrze vožnje na autocesti te spasio njegovo dijete od smrti. Bog ga je s razlogom tamo poslao!

Derrick Stroud je jurio preko 160 km/h sa svojim novorođenim djetetom u automobilu kada su ga zamolili da stane.

Njegova kći stara devet tjedana, trojka, patila je od simptoma respiratornog sinicijskog virusa (RSV) i morao je otići u bolnicu što je prije mogao jer joj je bila potrebna hitna medicinska pomoć. Bio je svjestan da brzina njegovog vozila prelazi ograničenje, ali to je za njega bila teška situacija.

“Zaista nisam imao riječi osim da sam se usredotočio na to da svoju bebu odvedem u bolnicu na zbrinjavanje”, rekao je.

“Iako smo znali da je sezona za ovu bolest, stvarno nismo prihvatili to. Osim malog kašlja, a taj je kašalj prešao iz kašlja u promukli plač u roku od tri do šest sati,” objasnio je.

Čudesna intervencija policajca

Državni policajac Matthew Brown bio je na svojoj uobičajenoj dužnosti i označio je Stroudovo vozilo zbog prebrze vožnje, što se zapravo pokazalo kao čudesna intervencija.

Brzo je saznao za hitnu situaciju i uskočio u pregled djevojčice te se uvjerio da pravilno diše. Njegovo pravodobno djelovanje pomoglo je uspaničenom ocu da ublaži svoje strahove.

“Kad sam se vratio tamo, beba nije reagirala i sjedila je u dječjoj sjedalici. Okrenuo sam joj glavu prema sebi i mogao sam vidjeti da su joj usne počele plaviti i da je bilo dosta problema s disanjem”, rekao je Brown.

“Kad sam je izvukao iz sjedala, počela je malo bolje disati. Njeno plavetnilo počelo je nestajati, a ja sam joj počeo trljati leđa i stimulirati je da je držim budnom kako bi se mogla usredotočiti na to da svoje disanje vrati u normalu.”

Par je iznimno zahvalan Brownu na njegovoj pomoći te im nedostaju riječi kojima bi izrazili svoju zahvalnost za kritičnu pomoć koju su dobili od Browna tog dana. “Kao da ga je Bog poslao da bude tamo”, rekao je Stroud.