Policajac je zaustavio stariju ženu na ulici, a zatim učinio nešto o čemu svi pričaju

Policajac je zaustavio stariju ženu koja je hodala na ulici te počeo razgovarati s njom. Njegovo djelo ja zadivilo cijelu zajednicu!

Kada je policajac Lance Hoffmeister ugledao stariju ženu kako hoda ulicom, nije mogao odoljeti, a da ne stane kako bi se uvjerio da je ona dobro.

Kad je čuo njezino odredište, nije oklijevao pozvati je da uskoči u njegov policijski auto da se provoza!

Na početku ovog videa, policajac Lance Hoffmeister je na redovnoj vožnji u svojoj zajednici.

Odjednom ga vidimo zaustavljenog uz rub ceste. Izašao je iz automobila zbog 84-godišnje žene koja je hodala s hodalicom uz rub ceste te je počeo razgovarati s njom.

Starija žena je privukla pažnju policije

Policajac je rekao da mi je “rekla da ide na termin za frizuru u Paul Mitchell Studio.” Tada možemo vidjeti kako se okreće i ide s policajcem Hoffmeisterom. On joj otvara vrata i pomaže da uđe u auto. On kaže da bi do tamo morala hodati više od kilometar i pol.

Savjetovao joj je da sjedne otraga. Starija žena koja je šetala šaljivo kaže: “Nikad nisam imala lisice na rukama. Prvi put za sve.”

Policajac kaže da je ta žena ostavila veliki utjecaj na njega. To je zato što ga je podsjećala na njegovu vlastitu baku, koja je preminula. Kada joj je rekao da ga podsjeća njegovu baku, duhovito je odgovorila da sve podsjeća na mamu ili baku.

Hoffmeister je dao sve od sebe i telefonski broj  kako bi ga mogla nazvati kad god joj treba prijevoz.

Ovo je primjer istinskog zajedništva i vrijednosti starijih osoba. Bog nas poučava da poštujemo starije. Ovaj službenik to radi uzorno.

“Ustani pred sijedom glavom; poštuj lice starca; boj se svoga Boga. Ja sam Jahve!” (Levitski zakonik 19, 32)

NAJNOVIJE!