Policajac je zaustavio ženu zbog prebrze vožnje, no počeo je moliti kada je saznao koga vozi

Došlo je do snažnog sukoba između državnog policajca Sjeverne Karoline i oca žene koja je zaustavljena zbog prebrze vožnje u ožujku. Policajac kreće moliti kada sazna koga žena vozi.

Dr. Ashlye Wilkerson bila je u posjetu bolnici Sveučilišta Duke u Durhamu, gdje se njezin otac liječio kemoterapijom zbog raka debelog crijeva.

Na povratku, dok se vozila kroz okrug Rowan, državni policajac uhvatio ju je u prebrzoj vožnji. Policajac je prišao prozoru. Wilkersonin tata, đakon Anthony Geddis, koji je tog dana bio na liječenju, krenuo je braniti svoju kćer unatoč svojoj slabosti. Pustio je glas i rekao: “Ovo je moja djevojčica, vozi me kući s liječenja. Bio sam na kemoterapiji.”

Policajac odlučio moliti

Policajac, Jared Doty, vratio se u svoj auto. Geddisove riječi natjerale su ga da preispita vlastiti život. Dotyju je dijagnosticiran ulcerozni kolitis i bila je potrebna operacija uklanjanja debelog crijeva.

“Tada sam znao da nema šanse da ovoj dami napišem kaznu. Morao sam sjediti tamo neko vrijeme samo da se saberem i smislim što ću reći kad se vratim”, rekao je policajac.

Doty se vratio automobila i okrenuo se Geddisu: “Gospodine, mogu li vas pitati koju vrstu raka imate?”

“Ne, ne smeta mi. Imam rak debelog crijeva”, odgovorio je Geddis.

Doty je duboko udahnuo i upitao ga može li se moliti za njega. Geddis je sretno prihvatio njegov zahtjev.

“Naravno, apsolutno vjerujem u molitvu.”

Geddis je podigao desnu ruku i zgrabio policajčevu. Obojica su pognula glave i počela moliti.

Nakon što su završili s molitvu, policajac je dodao: “Samo želim da znate da imate još nekoga tko se moli za vas na vašem putovanju”.

Dr. Wilkerson snimila je dirljivi trenutak na svom pametnom telefonu. Nažalost, dva mjeseca nakon ovog incidenta izgubila je oca. Podijelila je fotografiju u čast svog oca i suosjećanja koje je iskazao policajac.

Pretplati se
Notify of
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare