Političar koji je izgubio obje ruke i noge se vratio u parlament
Snimka zaslona: YouTube

Ne događa se često da se zastupnici parlamenta sa suprotnim stajalištima slože oko nečega, ali ispada da kada političar izgubi ruke i noge, njegov povratak izaziva veliko odobravanje s obje strane!

Član britanskog parlamenta Craig Mackinlay bio je na bolovanju šest mjeseci zbog septičkog šoka. U srijedu se konačno vratio nakon što su mu amputirane ruke i noge. Iako se njegovi kolege ne slažu uvijek s konzervativcem, ipak su ga dočekali raširenih ruku!

U dirljivom videu britanski političari su zapljeskali kada je Craig Mackinlay ušao u sobu. Nakon što je ostao bez ruku i stopala, političar je nosio proteze kojima je mahao svima!

Ne samo da su članovi parlamenta bili spremni zanemariti međusobne razlike kako bi poželjeli dobrodošlicu svom kolegi, nego im nije smetalo ni prekršiti nekoliko pravila za njega.

“Kao što znate, ne dopuštamo pljeskanje, ali ovo je iznimka!”, rekla je predsjednica parlamenta Lindsay Hoyle.

Craig Mackinlay također je rekao nekoliko riječi po povratku na posao, bezbrižno se osvrnuvši na sve ustupke koji su mu tog dana učinjeni. Osim što je izazvao pljesak, političar je prekršio i nekoliko pravila odijevanja zbog gubitka ruku i nogu.

Njegova nova protetika nije mogla stati u njegovo tipično odijelo i svečane cipele, pa se morao odreći sakoa i obuti tenisice.

Komentatori viralnog videa također su odbacili političke podjele kako bi pružili podršku čovjeku koji se oporavlja.

Nevjerojatno je da je Craig Mackinlay uspio prebroditi svoju kritičnu bolest i vratiti se svom poslu. Tako nam je drago vidjeti da mu njegovi kolege političari pružaju podršku dok se oporavlja.

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare